Kulcsszó keresés /


Ünnepi sminkinspirációk

  • 2016. december 09.

A város már rég felöltötte karácsonyi hacukáját, a feldíszített fenyőfák, a jól ismert karácsonyi dalok, a fények és az illatok mind erről árulkodnak. A nagy rohanás és készülődés közepette, épp itt az ideje, hogy magaddal is foglalkozz, és rászánj öt percet arra, hogy végiglapozd alábbi gyűjteményünket, amely némi sminkinspirációt nyújt a karácsonyi összejövetelekre.

olvass tovább

10 stílustrükk, amit Victoria Beckhamtől tanultunk

El kell ismernünk, Victoria Beckham elég sokféle stílust kipróbált, mire rátalált az igazira, arra, amit jelenleg is képvisel ugyanannyira utcai stílusán, mint ruhamárkáján keresztül. Olyan nőknek tervez, akik kinőttek abból, hogy napról napra kövessék a legmenőbb trendeket, ehelyett némi kifinomultságot kívánnak csempészni megjelenésükbe. A követendő példa pedig ő maga.

olvass tovább

,,Lehetetlen nem létezik

  • 2016. október 28.

Király Norbert Szegeden él és dolgozik. Személyi edzőként folyamatosan képzi önmagát és ma már másokat is oktat, akik ezen a pályán szeretnének érvényesülni. A hétköznapjaiban egy sikeres vállalkozást, személyi edző stúdiót vezet, több edző munkáját koordinálja. A hivatásáról beszélgettünk.

olvass tovább

Gyors fitneszkörkép a „napfény városából” – interjú Darázs Bernadettel

  • 2016. október 07.

Darázs Detti a szegedi fitneszélet egyik legismertebb alakja. Ma már jó néhány fitneszversenyző köszönheti neki karrierjét. Edzői munkája mellett, fitnesztermi vezetőként dolgozik, így jól ismeri a szegedi fitnesz területét. Arról kérdeztük, hogy milyen edzési, képzési lehetőségek érhetőek el a napfény városában, illetve a Szeged környékén élő fiatalok részére.

olvass tovább

'A legtöbb ember olyan boldog, amennyire elhatározza magát.' - Idézetek Abraham Lincolntól

Abraham Lincoln az Egyesült Államok 16. elnöke, a Republikánus Párt első elnöke volt, aki hadjáratot indított a rabszolgák felszabadításáért. Elnökké választása után 11 déli állam elszakadását és öt évig tartó véres polgárháborút eredményezett, Lincoln neve mégis hősként íródott bele az emberség történelmének krónikájába.

olvass tovább

GROHE – dizájn, technológia, minőség

  • 2016. szeptember 16.

A GROHE németországi székhelyű családi vállalkozásból alig több mint egy évszázad alatt a világ vezető szanitergyártó márkájává vált. A jövő GROHE termékei, a német precizitás és szakértelem megőrzése mellett a japán spa életérzéssel és innovatív technológiákkal kiegészülve kerülnek az európai fogyasztókhoz.

olvass tovább

Páratlan műemlékek, melyek háborús pusztítás áldozatai lettek

  • 2016. szeptember 11.

Éppen egy éve történt, hogy az Iszlám Állam szélsőségesei lerombolták a lenyűgöző szíriai romvárost, a sivatag mátkáját, Palmyrát. Ennek apropóján csokorba gyűjtöttük azokat a történelmi és kulturális nevezetességeket, melyeket már sosem fogunk látni, legalábbis eredeti pompájukban biztosan nem.

olvass tovább

Múltdoboz

Ideje még egyszer elővenni azt a múltdobozt. Magasra raktam, azt hittem, soha nem kell rendet tennem már benne. A széket sem szerettem odahúzni, macerás volt felmásznom, leemelnem, belenézni is megviselő volt. Azt képzeltem, valahányszor felnyitom a tetejét, nyelvet öltve elém ugranak a démonok, vagy legalább egy rugós talpon álló ijesztő figura pattan ki paprikajancsi fejjel, kárörvendő kacagással.

olvass tovább

Válaszd ezeket a strandkajákat, hogy ne kelljen aggódnod a hasad miatt!

  • 2016. július 12.

Mind ismerjük a tipikus, népszerű strandkajákat, mint amilyen a lángos, a gyros, a hotdog, a hamburger és társaik. És mind ismerjük azt is, mennyire szörnyű, amikor egy gyors ebéd után behúzott hassal kell visszasomfordálni a strandolók közé. Viszont ha ezeket az egészségesebb ételeket választod, biztos nem kell majd ezzel számolnod.

olvass tovább