Top15: rózsaszín és barackvirág, a tavasz trendszínei a körmeinkre

Egyre közeledik az oly régóta várt tavasz, amikor elővehetjük a kedvenc színes ruhadarabjainkat, merészebb és színesebb sminket készíthetünk, és sokkal frissebb, virágosabb illatú parfümöket fújhatunk magunkra. Természetesen a körmeink sem maradhatnak ki a szépítkezés és megújulás során, és már most bátran nyúlhatunk az idei tavasz igazi trendszínei, a rózsaszín és a barackvirágszín után. Hogy egyszerűbb legyen a választás, összegyűjtöttünk tizenöt inspiráló ötletet.

olvass tovább

Máltai élménybeszámoló

Pusztán a közeli ismerősi körömből tudnék mondani nyolc-tíz embert gondolkodás nélkül, akik heteket-hónapokat töltöttek Máltán, angolt tanulni, búvárkodni, és biztos ezerszer többet láttak ebből a cuki országból, mint én így, néhány nap alatt. De azért igyekeztem rákapcsolni a felfedezősdire, és az azért nem titok, hogy Málta egy szuperpici kis ország, nemcsak lakosság, hanem terület szempontjából is, úgyhogy azért szerencsére így néhány nap alatt is sok helyre eljutottam végül.

olvass tovább

Fürdőszobatitkok, amiket eltitkolunk a férfiak elől

Rengeteg dolog van, ami hozzájárul ahhoz, hogy minden helyzetben megőrizzük nőiességünket, hogy csinos, ápolt megjelenésünk legyen. Figyelünk az alkalomhoz illő öltözékünkre, ápolt a hajunk, eljárunk manikűröshöz. De bizony mindannyiunknak vannak olyan fürdőszoba titkai, amiket semmi pénzért nem kötnénk a párunk orrára, legalábbis egy jó ideig biztosan nem.

olvass tovább

Top15: tavasz inspirálta virágba borult köröm ötletek

Valószínűleg már az évszak legnagyobb rajongói is elég havat, jeget és hideget láttak egy időre, így már a legtöbben epekedve várjuk a tavaszt. Ilyenkor egy csapásra a ruhatárunk is sokkal színesebbé és mintásabbá szokott válni, azonban amíg ezzel várnunk kell még egy kicsit, nyugodtan elkezdhetjük a tavasz csalogatását gyönyörű pasztell színű, virágmintás körmökkel.

olvass tovább

Top15: gyönyörű köröm ötletek a báli szezonra

A februárral együtt megérkezett a báli szezon is, így itt a lehetőség, hogy felvehessük kedvenc koktélruhánkat, vagy esetleg újat vásárolhassunk. Mindemellett persze meg kell találni a tökéletes kiegészítőket, a mindehhez passzoló sminket, és semmi esetre sem feledkezhetünk meg a körmeinkről. Segítségképpen összegyűjtöttünk 15 manikűr ötletet, amelyek egészen biztosan bármilyen elegáns eseményhez, így egy bálhoz is tökéletesen passzolnak.

olvass tovább

Top20: minimál köröm minták a hétköznapokra

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy "a kevesebb néha több". Nem árt ezt szem előtt tartanunk, amikor az egyszerű hétköznapokra állítjuk össze outfitünket, készítjük el sminkünket, vagy amikor színeket és mintákat keresünk a körmeinkre. Ebben a szellemben összegyűjtöttünk 20 minimál stílust képviselő ötletet, melyek visszafogottak, és kifinomultak, így egyszerű, de csodás díszei lehetnek körmeinknek a mindennapokban.

olvass tovább

30 köröm inspiráció szilveszterre

Ha már megvan minden- a helyszín, a társaság, a ruhád, és az, hogy milyen lesz a hajad az év legutolsó, ám leginkább várt buliján- akkor nem árt az olyan részletekre is gondolnod, mint például az, hogy a körmöd is kellőképpen ünnepi legyen. Leginkább a sötét színek és a csillogó részletek dominanciája a trendi, azonban azzal sem nyúlhatsz mellé, ha pár, a szilveszterre utaló mintát használsz. Összegyűjtöttünk 30 köröm inspirációt, ami egészen biztosan illeni fog a ragyogó szettedhez 2016 utolsó bulijában.

olvass tovább

2016/2017 őszi-téli körömtrend

Nőként jól tudjuk, hogy a csinos frizura, a gyönyörű smink, a jól megválasztott outfit, és a divatos kiegészítők mellett mennyire fontos, hogy a kezünk is ápolt és szépen manikűrözött legyen. Egy ízléses szín vagy színkombináció felpezsdíti a mindennapokat, és legalább olyan nélkülözhetetlen alapja a rólunk alkotott képnek, mint a hajunk, a cipőnk vagy az öltözékünk. Hogy semmi se szabjon gátat stílusos megjelenésünknek, lássuk, mit tartogat a 2016/2017-es őszi-téli szezon a körmeinknek!

olvass tovább

Őszi körömlakktrendek

  • 2016. szeptember 08.

Ami a körmöket illeti, az ősz együtt jár a mély bordó és a hideg kékes-szürkés árnyalatok visszatérésével, sőt talán némi kreativitással is, hiszen manikűrünk nem csupán a következő strandolásig húzza. Íme, az ősz négy legmenőbb színe és némi inspiráció ezek viselésére.

olvass tovább