Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: őszi outfitek lilával

A lila színről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig csodás árnyalatai vannak, melyeket nagyon izgalmasan lehet más színekkel kombinálni. Különösen igaz ez az őszi időszakban, amikor hajlamosak vagyunk feketébe vagy éppen szürkébe burkolni magunkat, azonban ez a gyönyörű szín egy kis változatosságot jelenthet.

olvass tovább

Mégis hová vezet a túlaggódás?

  • 2021. november 08.

A túlaggódás sokakat érint, hiszen manapság annyi dolgot fojtunk magunkba, melyekről sokkal inkább beszélni kellene, mintsem kattogni rajta. Azt azonban már az elején kijelenthetjük, hogy az aggodalom sok jóra nem vezet.

olvass tovább

Nem kellesz eléggé...de miért?

  • 2021. november 05.

Mi hiányzott belőlem? Miért nem voltam jó? Ennyit jelentettem csupán, hogy ilyen könnyedén átlépjen rajtam? És még számos, ehhez hasonló önmarcangoló mondat cikázik nőként a fejünkben egy szakítás, egy futónak induló és annak is maradó kaland, vagy akár egy úgynevezett ghoosting (szellemmé-köddé válás, amikor az „úriember” elköszönés nélkül felszívódik) után. Mi a baj velünk?

olvass tovább

Persze, hogy lezártam a múltat! Vagy mégsem?

El sem tudjuk képzelni, hogy mennyien élnek napi szinten önámításban, tagadásban a múltjukat vagy akár a jelenüket tekintve. Nem is annyira nehéz beleesni ebbe a hibába, hiszen agyunk sokszor áll elő egy szemellenzős félmegoldással abban az esetben, amikor a helyzettel való szembenézés pillanatnyilag sokkal fájdalmasabb lenne.

olvass tovább

Talán te is kapcsolatfüggő vagy?

  • 2021. november 02.

Egy boldog párkapcsolat nagyon jó dolog az ember életében. A viták jelenléte teljesen természetes, sokszor építő jellegűek és hozzátartoznak egy pár életéhez. A minden napos vita viszont már nem számít egészségesnek, ha ennek ellenére is a kapcsolat részese maradsz, teszed ezt úgy, hogy egyéb nyomós tényezők ezt nem indokolják, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy kapcsolatfüggő lehetsz.

olvass tovább