Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - június 26.

  • 2014. június 26.

A mai napon kezeld nagyon ösztönösen különböző helyzeteket. Ma irányított meditációk, vizualizációs teremtés napja, használd ki a lehetőséget. Napi megerősítés: mindig tudom mit kell tennem, a kívánt jövőt látom, érzem, megteremtem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 24.

  • 2014. június 24.

A mai napon fókuszáld az energiáidat és vidd át a cselekedeteidbe. Ma foglalkozz az anyagi ügyekkel ,törődj a pénzzel kapcsolatos kérdésekkel. Napi megerősítés: Mindenem megvan mindig ahhoz, hogy megtegyem, amit csak akarok és meg kell tennem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 23.

  • 2014. június 23.

A mai napon hagyd el az aggodalmaskodást, maradj távol minden betegségtudattól. Ma végezz bőrkezeléseket, testápolást, wellness. Napi megerősítés: erős vagyok és egészséges testben élek, szeretem az életet.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 21.

  • 2014. június 21.

A mai napon a Nyári Napfordulón, bocsáss meg mindenkinek, kérj bocsánatot, és bocsáss meg önmagadnak is.Így leszel Szabad és megújulhatsz. Ma rendezkedj, intézkedj, mozogj a szabadban. Napi megerősítés: megbocsátással elengedlek és felszabadítalak,hogy mindenki tovább léphessen a szabadság és a szeretet útján.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 20.

  • 2014. június 20.

A mai napon fogadd el az Univerzumtól a jutalmat az erőfeszítéseidért. Ma a természeti programoké, testedzésé a fószerep. Napi megerősítés: nyitott és befogadó vagyok az Univerzum jóságára és bőségére.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 19.

  • 2014. június 19.

A mai napon fogadd el azt, ami jön, ne félj az ismeretlentől. Ma minden vizes tevékenység, háztartási tennivalók napja van. Napi megerősítés: nyitott és befogadó vagyok, minden új dolog iránt.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 18.

  • 2014. június 18.

A mai napon lépj érintkezésbe a belső hatalmaddal. Ma ápold a lelkedet, segítségnyújtások és baráti programok napja a mai. Napi megerősítés: a boldogság, egészség, bőség a természetes állapotom, ezért megengedem ,hogy így érezzem magam.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 17.

  • 2014. június 17.

A mai napon gyűjtsd össze az összes erőt , energiát és cselekedj. Ma ezoterikus programok, festés, kreativitás nap van,. Napi megerősítés: a megoldások tökéletes időzítéssel jelennek meg életemben.

olvass tovább

Kóla színű nyári lakkok

  • 2014. június 17.

Június elejétől kapható a világ legismertebb üdítőital-márkája, a Coca-Cola inspirálta OPI körömlakk-kollekció. A limitált kiadású Coca-Cola by OPI kilenc árnyalatát a Coca-Cola, a Coca-Cola light a Coca-Cola zero, a Coca-Cola cherry, a Vanilla Coke, a Sprite, a Fanta narancs és Fanta szőlő ihlette. Az új körömlakkok a legfrissebb nyári trendek jegyében mutatják be a Coca-Cola termékcsalád klasszikus és jellegzetes színeit.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 16.

  • 2014. június 16.

A mai napon mutass szeretetet a körülötted élő nők iránt, akkor is ha te is nő vagy. Ma tervezd meg, hogyan lehetne az életed szabadabb, kötetlenebb. Napi megerősítés: a szeretetet, szabadságot, boldogságot választom, minden körülmények között.

olvass tovább