VOLT, van, lesz: a legszebb történet

  • 2017. május 30.

A Telekom VOLT Fesztivál Facebook oldalán olyan párokat kerestek, akik a VOLTon ismerkedtek meg. A sok kedves történet közül Erus és Ádám sztorija különösen megtetszett a szervezőknek, ezért megkérték őket, hogy meséljék el nekik megismerkedésük történetét. Az interjú után a VOLTosok számára egyértelmű volt, hogy az esküvőn valamivel meg kell lepni az ifjú párt.... máris mutatjuk, hogy végül mivel kedveskedtek nekik! Sok boldogságot kívánunk!

olvass tovább

Szimpátiából szerelem - Erre figyelj az első randin

Még mindig nem érkezett el a kóbor királyfi fehér lovon? És miért valótlan facebook profillal jelentkezik? Miért fullad katasztrófába minden egyes találkozás? És miért nem jelentkezik a férfi a randi után, de leginkább soha többé? Az, hogy sor kerül-e következő találkozásra, nagyban függ a személyes szimpátiától, a „kémiától”, vagyis a vonzódás megmagyarázhatatlan, színtiszta vegytanától, amitől pattognak a szikrák, és lúdbőrözik a test.

olvass tovább

Ismerkedés, a nagy szakítás után

Kezdek úgy tekinteni az ismerkedésre, mint egy igen kimagasló tudományágra. És rá kellett döbbennem, hogy ez a fajta tudás abszolút nincsen meg bennem. Valahogy a romantikus regények és filmek világát meg kellene próbálnom a valósággal ötvöznöm. Bár hiszem, hogy létezik az ismerkedésnek is forgatókönyvért kiáltó típusa, de erre még nem leltem rá, pontosabban nem éltem át.

olvass tovább

Önbecsülés kattintásra

  • 2017. március 02.

Szakítás után a nő minden erejét összeszedi és nyit egy új fejezetet: elkezd az interneten ismerkedni – újra. Noha ismeri a forgatókönyvet, titkon mégis reméli, a társkereső alkalmazás ezúttal egy új oldalát is megmutatja. Például az applikáció segítségével talál majd valakit, aki igazán megbecsüli őt. Önbecsülés kattintásra.

olvass tovább

A horoszkópunk szerint, így randizunk mi

  • 2017. február 19.

Kíváncsi vagy, mi az az egy szó, ami a párkapcsolatban betöltött szerepedet jellemzi? Vagy, hogy hogyan kommunikálsz, teremtesz kapcsolatot? Alább sorra vettük mind a 12 csillagjegyet, az ismerkedés, a randizás, és a gyengéd érzelmek górcsöve alatt!

olvass tovább

Ismerkedés...Ahogyan a férfi látja

Zsolt, régi jó barátom. Amióta ismerem, tudom róla, hogy imádják a nők, mert okos, humoros és sajátos stílusa van. Amolyan tipikusan „jó parti” kategória. Ennek ellenére mégis már lassan egy éve az egyedülállóak táborát erősíti. Pedig őszintén mondhatom, hogy kimeríti az ismerkedési platformok legtöbbjét. Akkor mégis mi lehet a baj? Mi a baj egyáltalán a mai társadalommal, hogy ennyi egyedülálló nő és férfi futkos az utcákon?

olvass tovább