Kulcsszó keresés /


A férfiak szeretik az okos nőket..

  • 2016. június 17.

Mi is az igazság a férfiak és az intelligens nők kapcsolatáról? A férfiak határozottan állítják, hogy okos nőre vágynak, de amint találkoznak egyel, sokszor inkább szedik a sátorfájukat és vissza se néznek . Akkor most hogy is van ez?

olvass tovább

Szeress, ne csak szeressenek

A szeretet nyelvét tanulni kell. Gyermekkorodban, ha szeretve vagy, akkor a szeretet megtanít arra is, hogy hogyan kell kezelni az érzéseket. Azonban sajnos előfordul, hogy valaki egészen kicsi korától „rossz kezekben” nevelkedett, így a szeretet kultúrája, érzelmi intelligenciája nehezebben fejlődött ki.

olvass tovább

Igazi férfi, vagy amatőr seggfej?

A legutóbbi írásaim óta rengetegen kerestetek és kérdeztétek tőlem, hogy véleményem szerint miként tudjátok eldönteni, hogy a randitok alanya intelligencia és érzelem tekintetében fel tudja-e venni a versenyt. Lássuk be, sokaknak a kígyó uborka szintjének való megugrása is kihívás a mai világban. És, hogy teljesen ne combosodj ki tőlük idegileg, segítek neked messze elkerüli őket.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 3.

  • 2014. szeptember 03.

A mai napon intelligenciád és becsületességed legyen a védjegyed. Ma szerezz információkat, tanulj, művelődj. Napi megerősítés:megbízom önmagamban és a külvilágban elért sikereimben.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. április 11.

  • 2014. április 11.

A mai napon használd minden intelligenciádat és képességedet. Ma végezd el a tavaszi életmódváltásokat, rendszerezéseket. Napi megerősítés: használom elmém csodás teremtő erejét, gondolataim megválogatom.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 25.

  • 2013. december 25.

A mai napon ismerd fel az intelligenciád és a becsületességed, mostantól vidd magaddal mindenhová. Ma ünnepeld a fényt, a családi együttlét minden pillanatát élvezd. Napi megerősítés: Csodás lény vagyok, akit mindenki szeret, és élvezem az életem minden pillanatát.

olvass tovább

A nők forradalma

  • 2013. december 11.

A XX. század emancipációs törekvései az akkori kornak megfelelően elérte célját. Ma már egy nő, legalábbis hivatalosan, teljesen hasonló elbánásban részesül mint egy férfi, de egy bizonyos társadalmi intelligencia szint fölött bizonyosan. A társadalmi jogok kiharcolásával azonban nem érhet véget ez a folyamat, mert az emancipáció sikere nem a szavazati és egyéb alapvető alkotmányos jogok meglétében mérhető.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 31.

  • 2013. július 31.

A mai napon minden tudásod, képességed, intelligenciád használd ki. Ma kommunikálj,beszélj ki magadból mindent, barátaidat is biztosítsd a figyelmedről. Napi megerősítés: őszinte, tiszta emberi kapcsolatokban élek, kommunikálok.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 16.

  • 2013. április 16.

A mai napon intelligenciám, becsületességem előtérbe helyezem és kiállok magamért. Ma a vizes tevékenységek ideje, tisztító vízkúra, locsolás, otthon, tiszta ruhák. Napi megerősítés: Megtisztítom elmém, testem és megszabadulok minden nyomás alól, kiállok magamért.

olvass tovább