Kulcsszó keresés /


Napfényes síterep: Alpe d’Huez

  • 2012. január 05.

Alpe d’Huez a Grandes Rousses hegység déli lábánál helyezkedik el 1860 méteres magasságban. Sokan a napfény szigetének is nevezik, mivel itt a napsütéses napok száma eléri 300 napot. A napfény mellett persze a kilátás sem elhanyagolható, hiszen a 3330 méter magas Pic Blanc csúcsról fantasztikus panoráma tárul szemünk elé az Ecrins Nemzeti Parkra, és az olyan nevezetes hegycsúcsokra, mint a la Meije, les Aiguilles d' Arves és a Mont Blanc.

olvass tovább

Svájc- Les Diablerets: síelj, majd kényelemben pihenj a csúcsok csúcsán!

  • 2011. december 07.

Ki ne hallott volna már Svájcról? Az ékszerek és a luxus órák csillogása, a bankok, az üzletemberek, a csokoládé, a sajtok, a csúcstechnológia, és az exkluzivitás páratlan érzése. E páratlan országban az Alpok svájci vonulatai szintén ideális feltételeket kínálnak a síeléshez: modern síközpontok, kényelmesen berendezett hotelek és minden más, amire csak szüksége lehet egy igényes síelőnek a vakációján.

olvass tovább

Hotel Unique: télből a nyárba, azaz irány Brazília!

  • 2011. december 02.

Sao Paulo Brazília legnépesebb, közel 20 millió lakosú városa, ahol a januári középhőmérséklet 23,6 °C., épp ezért a tél beköszöntével érdemes odalátogatni. Legfőképpen egy óceánjáróra emlékeztet az a luxushotel, amely Sao Paolo apró, ám igen előkelő lakónegyedében található.

olvass tovább

Sentidos en Rio Real Hotel: ahol számos híresség felbukkanhat

  • 2011. november 11.

Marbellán királyi családok, rangos politikusok, színészek előszeretettel töltik idejüket, épp ezért ne csodálkozzunk, ha szembejön velünk egy-egy híresség. A Sentidos en Rio Real luxushotelt például pár évvel ezelőtt újították fel, így itt a gazdagok és híresek nyugodt szívvel tudnak elbújni a világ szeme elől.

olvass tovább

Radosa: Az utazás művészete

  • 2011. október 25.

Képzelj el egy olyan klubot, ahova csak meghívás vagy ajánlás alapján lehet bekerülni, és csak olyan emberek a klubtagok, akiket egy közös cél vezérel: az élet legszebb pillanatainak kiélvezése, luxus környezetben, egyedülálló igényeiket kielégítve.

olvass tovább

Hotel Gritti Palace: Velence másik arca

  • 2011. október 21.

A turisták által ismert Velencének létezik egy másik arca is, ami kizárólag a gazdagok és híres emberek számára mutatkozik meg. Ebben a csodálatos városban ahhoz, hogy egy hotel luxusnak számítson, minimum egy palotára van szükség.

olvass tovább