Kulcsszó keresés /


Házasodj Disney hercegnő módjára!

  • 2014. augusztus 06.

Miről álmodik a lány? Talán arról, hogy Disney hercegnő ruhában menjen férjhez? A Disney's Fairy Tail Weddings and Honeymoons nevű esküvői ruhaszalon elhozza nekünk a mesés álmot, és bebújhatunk a kis hableány, az aranyhajú hercegnő, vagy Hófehérke bőrébe. Tekintsétek meg a 2014-es kollekciójukat! Te ki lennél szívesen?

olvass tovább

Viaszból faragott híres arcok

  • 2014. augusztus 05.

Madame Tussaud 1835 óta gyűjti a hírességek teljesen élethű viaszbábuit. Vannak köztük királyok, hercegek, politikusok, sztárok, bűnözők, művészek és sportolók. Az nem is valamire való híresség, aki nem kerül be ebbe a csodálatos arcképcsarnokba. Összegyűjtöttük nektek a legnevezetesebbeket, és mellé illesztettük az eredeti másukat is. Sok esetben megtévesztő a hasonlóság.

olvass tovább

Boldog születésnapot, György herceg!

  • 2014. augusztus 05.

Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfia a minap ünnepelte első születésnapját. Teljes nevén György Sándor Lajos cambridge-i herceg, II. Erzsébet brit királynő dédunokája születésénél fogva a harmadik helyet foglalja el a brit trónöröklési rendben nagyapja és apja után.

olvass tovább

Mini koszorúslányruhák és kisfiú öltönyök

  • 2014. július 06.

Ha nyár, akkor esküvő. Ilyenkor egymást érik a meghívók postaládánkban, mi pedig tanácstalanul álldogálunk az üzletekben, hogy mit vegyünk fel és mit adjunk gyerekeinkre az ünnepi alkalmakon. Úgy tartják, hogy a koszorúslányok nem lehetnek szebbek a menyasszonynál, ezért sokszor nem a legelőnyösebb ruhákat választják ki számukra. Mindenki látott már félresikerült ötleteket. Reméljük, hogy többen vannak a jóindulatú barátnők, akik nem szeretnék, ha kényelmetlenül feszengenénk a nagy eseményen. A kicsikre szerencsére ez egyáltalán nem igaz, mindannyian mosolyogva és meghatottan figyeljük az apró hercegnőket és hercegeket, ahogyan ruhakölteményeikben megszeppenten vonulnak végig a padsorok között. Körbenéztünk, hogy milyen a kínálat a hazai webáruházakban mini koszorúslány és gyűrűvivő kisfiú alkalmi ruhákból. Az eredményt képekben láthatjátok.

olvass tovább

Mesélj nekem, Kis herceg!

  • 2014. június 29.

A mesék nem csak a gyermekeknek szólnak. A mesék egy teljesen más világba repítenek, amely távol van a mai rohanó világ zajától, a csodás felszín alatt pedig szinte kivétel nélkül mély dolgok rejtőznek. A kis herceg is egy olyan történet, amely teljesen mást jelent kisiskolásként és felnőtt emberként, de örökké tartogat meglepetéseket. Ma a könyv írójára, Antoine de Sait-Exupéry-re emlékezünk, aki 70 évvel ezelőtt tűnt el rejtélyes körülmények között, ám tanításai mit sem vesztettek értékükből.

olvass tovább

Harry, a hódító

  • 2014. június 18.

Harry herceg 1984-ben született, Diana hercegnő és Károly herceg második fiaként. A vörös herceg igen megosztó személyiség, renitens viselkedésével, botrányaival nem egyszer váltotta már ki a világ, és családja nem tetszését. Szerelmi élete sem mondható egyhangúnak és kiegyensúlyozottnak, ezzel kapcsolatban gyűjtöttünk össze néhány érdekességet.

olvass tovább

Meztelen ruhák a vörös szőnyegen

  • 2014. június 18.

Kétség kívül az elmúlt hetek legnagyobb divatbotránya Rihanna nevéhez köthető. A barbadosi hercegnő ugyanis szinte meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen a CFDA (Council of Fashion Designers of America) gálán. Ruhája egy földig érő, ujjatlan, Swarovski kristályokkal kirakott haute couture csoda, melyhez fehér boát viselt. A “ruha” alá mindössze egy testszínű bugyit vett fel, így gyakorlatilag minden porcikája láthatóvá vált. A divattörténelemben nem ez az első eset, hogy valaki hiányos, vagy átlátszó öltözetben jelenik meg a nagyközönség előtt, de ilyen mesteri villantást nem láthatunk sokszor. Nyálazzuk át ez ügyben a divattörténelmet!

olvass tovább

Érdekességek Lady Diana-ról

  • 2014. május 24.

Máig emlékszem a napra, amikor még egészen apró kislány voltam, és a televízióból értesült a világ Diana hercegnő haláláról. Egészen addig fogalmam sem volt róla, hogy ki ez a nő, soha nem hallottam róla, de a tragikus haláláról szóló hírek és a képek, amelyeket mutattak róla, különös csodálatot ébresztettek bennem. Kérleltem a szüleimet, hogy menjünk el a temetésére, melyre persze nem került sor, de a rajongás máig megmaradt Lady D-ért.

olvass tovább

Aki lemondott a trónról

  • 2014. április 15.

Bár tisztességes neve Guatama Sziddhárta, a legtöbben csak Buddhaként, vagy történelmi Buddhaként ismerik, és a világ legnagyobb vallásának, a buddhizmusnak a meghatározó alakjaként. A hercegként élő Sziddhárta a Krisztus előtti VI. században született a Himalája déli lankáin. Földi életének nyolcvan éve a megtisztulás jelképe. Nevének jelentése „a megvilágosodott“, amit azért kapott, mert fiatalon, 29 évesen családját hátra hagyva lemondott a trónról, hogy az igazságot keresse.

olvass tovább