Kulcsszó keresés /


A loft lakás

  • 2010. május 27.

Magyarországon is egyre népszerűbbek az úgynevezett loft lakások, vagyis az egykori ipari épületek átalakításával nyert lakóterek. Hamisítatlan hangulat, romantikus, de nagyon sokan idegenkednek tőle.

olvass tovább

Új klip a Tankcsapdától: Mindentől távol

  • 2010. március 31.

Új, immáron valóban professzionális klipet forgatott a hazai rockélet egyik legnagyobb csillaga, a Tankcsapda. A PixelFilm gondozásában megjelenő klip az USA húszas éveibe kalauzolja el a klip nézőit, hamisítatlan gengszterkörnyezetbe.

olvass tovább

District 9

  • 2009. szeptember 21.

Peter Jackson szokásához híven ismét belenyúlt a lecsóba, mostani munkája sem a finomkodásról szól. A Gyűrűk ura, a Hullajó és a King Kong alkotója most hamisítatlan sci-fit készített Blomkamppal, ami annyira nem is az, csak első látásra, és ha valaki kicsit is járatos a hírekben, akkor az áthallásokkal is tisztában kell hogy legyen...

olvass tovább

Prága kávéház

  • 2009. február 27.

Igazi, hamisítatlan pesti kávéházi hangulat, kissé rejtőzködő, bunkerszerű bejárattal. A Baross utcai Prága kávéház, ugyanúgy, ahogy a tipikus magyar kávéházak, univerzális helyek. Randira, megbeszélésre, egyedüli újságolvasásra is tökéletesen alkalmas.  

olvass tovább

Ed Hardy ismét Autót díszít

  • 2009. január 14.

Hollywood lassan tele lesz az ő kezük nyomával. Sztárok hordják őket, pólók millióit adják el, emellett a fél kínai textilipar őket hamisítja. Mondhatnánk, hogy nem kell ennél több. Pedig mindig van több pénz....

olvass tovább

Hermes, Dior & Louis Vuitton kontra eBay

  • 2008. július 07.

A legfrissebb divatvilágot érintő hírek szerint, az egyik francia bíróság a Hermes számára kedvező ítéletet hozott egy általuk kezdeményezett eBay-jel szembeni perben, aminek tárgya hamis kézitáskák értékesítése volt.

olvass tovább