Kulcsszó keresés /


Menő a lenőtt haj

  • 2012. március 17.

A festett haj legnagyobb hátránya, hogy - ha az eredeti hajszíntől merőben eltérő árnyalatot választasz - bizony havonta újra kell festetni a tövét. De nem 2012-ben! Már az elmúlt években is fel-feltűnt a lenőtt haj divatja, de úgy tűnik, idén már tényleg szexi a sötét hajtő.

olvass tovább

Frizurák minden korosztálynak

  • 2012. január 09.

Egy nő egy bizonyos kor után mindenképpen fiatalodni akar, vagy legalábbis fiatalabbnak akar látszani. Mivel az örök élet elixírjét a mai napig nem találták ki, így maradnak a jól bevált praktikák, amelyek sorából nem maradhat ki a frizura. Nézzük, ezen a téren milyen szabályokat kell követned!

olvass tovább

A hajfestés

  • 2011. július 25.

A hajápolás és ezen belül a hajfestés kultúrájának fejlődése párhuzamosan halad az emberiség történetével. Az ókortól egészen napjainkig a hajfestés eszközei és alkalmazási lehetőségei ugrásszerű fejlődésen mentek keresztül, de a mai nők hajszínének jelentéstartalma napjainkban is azonos elődeink hajszínvilágával.

olvass tovább

A Schwarzkopf Professional ismét újat alkotott

  • 2009. december 14.

A természetesség jegyében telt a Schwarzkopf Professional Essensity haj- és termékbemutatója, amelynek a gyönyörű és fiatal anyuka, Szekeres Nóra volt a háziasszonya. A Boscolo Hotel Budapest New York Palace impozáns falai között Görög Zita és Epres Judit új hajszínét is megcsodálhatták a vendégek

olvass tovább

Fesd, formázd, ápold!

  • 2009. augusztus 10.

A nyári szabadság idejére sokan szeretnek új frizurákat, új színeket kipróbálni. Egy új hajszínnel még a legegyszerűbb frizurát is megbolondíthatjuk. A hajszínt bőrtónusunk kiegészítéseként és vonásaink kiemelésére használjuk. De hogyan lehetnénk eközben kíméletesek a hajunkkal? Bemutatkozik a Braun Satin Hair Colour, a Braun első, hőhatáson alapuló hajformázó-családja, amely kifejezetten a festett haj formázásához és ápolásához készült.

olvass tovább

Új Wellaton hajfestékek

  • 2009. július 27.

A természetesség soha nem megy ki a divatból, ez a trend a hajra is igaz. A jó eredmény eléréséhez figyelnünk kell, hogy festett hajunk megfelelő állapotú maradjon, ugyanakkor kompromisszumok nélkül érhessük el az áhított hajszínt.

olvass tovább