Kulcsszó keresés /


Találd meg a tökéletes hajkefét!

A napi rutinunk szerves része a fésülködés, gondolkodás nélkül, ösztönösen használjuk minden reggel, és olykor napközben is a fésűnket. De biztos, hogy mindig a használat típusának megfelelő kefe van épp a kezünkben? Bizonyosodj meg róla, és bővítsd tudásod a hajkefék terén!

olvass tovább

7 hajmítosz, amit ideje elfelejtened

  • 2016. március 07.

Megannyi mítosz kering a tökéletes haj titkáról – mindegyiket kipróbálod, aztán rájössz, hogy nálad valamiért mégsem válnak be. Nos, üdvözöllek a rakoncátlan tincsek és a fegyelmezhetetlen fürtök világában, ahol most megdöntjük ezeket a mítoszokat!

olvass tovább

Hajszínajánló mindenkinek!

  • 2016. február 02.

Veled is előfordult már, hogy nagyobb változtatásra szántad el magad, de balul sült el? Ha szeretnél világosabb vagy sötétebb hajszínt, de félsz, hogy nem fog jól állni, nézd meg ajánlónkat, hogy könnyebben tudj dönteni. És bizony, néha még a sztároknak sem sikerül elsőre!

olvass tovább

10 étel, ami segít megállítani a hajhullást

  • 2015. november 25.

Ősszel és tavasszal a haj a megszokottnál is többet hullik, ami sokszor aggodalommal tölt el. A szervezet vitaminhiánya először a hajunkon látszik meg, ugyanis a test úgy érzékeli, arra van a legkevésbé szüksége, ezért gyorsan meg akar tőle szabadulni, hogy a fontos vitaminok ne a fölösleges helyekre kerüljenek. Néhány étel nagy számban tartalmazza azokat a tápanyagokat, amikre szüksége lehet a hajnak és fogyasztásukkal megakadályozható a további hajhullás.

olvass tovább

Öt perces frizuratippek - tűzd fel!

  • 2015. augusztus 12.

Reggel még öt perc is sok, úgyhogy érdemes begyakorolni ezeket a rendkívül fantáziadús variációkat középhosszú és hosszú hajra, így magabiztosak maradhatunk harmadnapos hajjal is. Bónusz tipp: egy kis száraz sampon nem csak a haj állapotán tud javítani, de tartást is ad!

olvass tovább

Új Head & Shoulders Instant Relief

  • 2015. május 22.

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor hirtelen van szükségünk egy jó adag magabiztosságra. Akár falugróként szökkensz egyik épületről a másikra, akár egy kulcsfontosságú állásinterjúra készülsz, vagy a vizsga előtti tudnivalókat veszed számba, soha nincs idő a tétovázni.

olvass tovább

5 dolog, amivel ártasz a hajadnak

  • 2015. május 19.

A haj minden nő legnagyobb ékessége, de sokan sajnos mégsem úgy bánnak vele, ahogy kellene. Egyes dolgokat túlzásba visznek, míg másokat elhanyagolnak. Festés, vasalás, valóságos vegyszertámadás nap, mint nap: bizony számos hibát elkövetünk, ha hajápolásról van szó. Lássuk a leggyakoribb tévedéseket, amiket ideje befejezni!

olvass tovább

Az Aussie a feje tetejére fordítja a hajformázást!

  • 2015. május 08.

Legyünk őszinték – ki akar mozdulatlan és merev frizkót, ami csak áll egy helyben, hiába rázod a fejed? Mi az Aussie-nál úgy hisszük, hogy a szép hajnak személyisége van; dús, rugalmas élettel teli, és utálnánk, ha ez az elevenség elveszne amiatt, hogy a hajunk „mozdulatlan vigyázzállásban” áll órákon át.

olvass tovább