Öt perces frizuratippek - tűzd fel!

  • 2015. augusztus 12.

Reggel még öt perc is sok, úgyhogy érdemes begyakorolni ezeket a rendkívül fantáziadús variációkat középhosszú és hosszú hajra, így magabiztosak maradhatunk harmadnapos hajjal is. Bónusz tipp: egy kis száraz sampon nem csak a haj állapotán tud javítani, de tartást is ad!

olvass tovább

Új Head & Shoulders Instant Relief

  • 2015. május 22.

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor hirtelen van szükségünk egy jó adag magabiztosságra. Akár falugróként szökkensz egyik épületről a másikra, akár egy kulcsfontosságú állásinterjúra készülsz, vagy a vizsga előtti tudnivalókat veszed számba, soha nincs idő a tétovázni.

olvass tovább

5 dolog, amivel ártasz a hajadnak

  • 2015. május 19.

A haj minden nő legnagyobb ékessége, de sokan sajnos mégsem úgy bánnak vele, ahogy kellene. Egyes dolgokat túlzásba visznek, míg másokat elhanyagolnak. Festés, vasalás, valóságos vegyszertámadás nap, mint nap: bizony számos hibát elkövetünk, ha hajápolásról van szó. Lássuk a leggyakoribb tévedéseket, amiket ideje befejezni!

olvass tovább

Az Aussie a feje tetejére fordítja a hajformázást!

  • 2015. május 08.

Legyünk őszinték – ki akar mozdulatlan és merev frizkót, ami csak áll egy helyben, hiába rázod a fejed? Mi az Aussie-nál úgy hisszük, hogy a szép hajnak személyisége van; dús, rugalmas élettel teli, és utálnánk, ha ez az elevenség elveszne amiatt, hogy a hajunk „mozdulatlan vigyázzállásban” áll órákon át.

olvass tovább

Hajápolási tippek

  • 2015. április 27.

Nők és férfiak álma egyaránt az egészséges és fényes haj. A szerencsésebbek exkluzívabb ápolás nélkül is ragyogó hajkoronával rendelkeznek, másoknak több hajápolási termék használata is szükséges. Nem szabad ugyanakkor túlzásba vinni ezeket sem, hiszen a túlzott ápolás akár károsíthatja is a hajszálakat. Hajhullás esetén például a hajápolási rutint az adott évszakhoz és a kihullott haj mennyiségéhez célszerű igazítani. A hajápolás kérdése azonban nem kizárólag a problémás hajtípusokat érinti, a kitűnő állapotú haj egészségének megőrzése is ugyanolyan fontos feladat. Íme, néhány tipp.

olvass tovább

6 dolog, amit nem tudtál a samponról

  • 2015. március 13.

Az általunk használt sampont, szinte minden nap használjuk, így nem árt tisztában lennünk néhány dologgal a samponokkal kapcsolatban. Bármennyire is természetes és növényi eredetű terméket választunk, a kémiai összetevők mindegyikben ott vannak, melyek súlyosan károsíthatják a tincseinket túlzott használat esetén. Íme, néhány érdekesség, amelyet eddig nem tudtál.

olvass tovább

15 zseniális trükk hajhullámosításhoz

  • 2015. február 24.

Nem mindenki született barokkos hullámokkal, és nem mindenkinek van lehetősége beszáríttatni a haját, amikor a kedve engedi, így összegyűjtöttünk pár olyan módszert, amivel csodás loknikat varázsolhattok magatoknak!

olvass tovább

Hajvarázslat téli napokra

  • 2014. december 02.

Szürke reggelek, hideg, eső, köd. Még csak most kezdődnek a beláthatatlanul hosszú téli napok, annak ellenére, hogy egy-egy pillanatra átmenetileg a hőmérő higanyszála tavasziasabb magaslatokba ugrik. Az ápolt és csillogó frizurára viszont minden pillanatban szükségünk és igényünk van, akár azért, mert a munkánk követeli meg, vagy azért, mert egy baráti vacsora, vagy más társasági program van kilátásban. Persze azon túl, hogy természetesen a saját igényességünk is a tökéletes frizuráért kiált. A hajápolást télen sem szabad félvállról venni.

olvass tovább

Hajpakolások strandszezonra

  • 2014. augusztus 08.

Ha sokat voltál napon és vízközelben, akkor mostanra már minden bizonnyal neked is megérett egy jó hajpakolás beszerzése. Sem a klór, sem a nap, vagy sós víz nem kedvez igazán a hajunknak, ezért nézzük, milyen ápoló termékeket találunk hajregenerálás céljából.

olvass tovább