Kulcsszó keresés /


Hogyan kezeljem a dackorszakot?

  • 2013. május 30.

Mire a szülés utáni első év fáradalmait kipihenné a szülő, újabb nehézségként jelentkezik a kisgyermekek első dackorszaka. Hirtelen, minden átmenet nélkül jön, és sokszor ijesztő hisztikkel, érthetetlen ellenállásokkal találjuk szembe magunkat. Mielőtt kétségbe esne, tudjon meg többet róla!

olvass tovább

Gazdag ember kincse, üres nők bilincse

  • 2013. február 09.

A világ mozog, az idő pereg, asszonyok ma, kik egykor voltak gyermekek és a show egyre csak megy tovább. Ezek a nők sosem voltak szerelmesek, szegények, mert idő előtt öregszenek, testük kifogy, arcuk merev. Nincs mosoly a sok botoxtól.

olvass tovább

Napi Üzenet - január 3.

  • 2013. január 03.

A mai napon ismerd fel a szépséget, szeresd és támogasd a gyermekeket. Ma rendezd az iratokat és ápold a testedet. Napi megerősítés: Mindenben meglátom a szépséget, élvezem az életet.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 28.

  • 2012. december 28.

A mai napon tervezd meg az utad, maradj rajta és cselekedj, haladj előre. Ma foglalkozz az otthonoddal, és a gyermekekkel, vagy játssz, sportolj. Napi megerősítés: életem helyes útja mindig megmutatkozik előttem.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 25.

  • 2012. november 25.

A mai napon alkalmazd érzékenységedet, érezz mélyen, légy éles elméjű. Ma a családi programokat, a gyermekeket, a családlátogatást helyezd előtérbe. Napi megerősítés: Mélyen érző, szeretet van bennem, tisztelem mások képességeit és irányultságát.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 7.

  • 2012. október 07.

Ne hozz ma döntéseket, csak pihenj. Ma a családi programok, gyermekek napja legyen. Napi megerősítés: Megengedem magamnak, hogy Örömteli meghittségben éljem az életem.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 18.

  • 2012. április 18.

A mai nap legalkalmasabb otthon rendezésre, takarításra, mosásra, minden, ami tiszulással, tisztítással kapcsolatos. A mai nap vigyázz a gyermekekre, fiatalokra és szeresd őket nagyon. Napi megerősítés: Én választom meg életembe mit engedek megvalósulni és én a Legfőbb Jót választom

olvass tovább

Egy igazán érdekes kiállítás nyílt: Szocializmus játékszerei

  • 2011. december 14.

Nekünk felnőtteknek, de a gyermeknek is érdekes lehet a "Szocializmus játékszerei" névre keresztelt kiállítás, amely működtethető modellekkel, kultikus játékokkal idézi fel egy kor játékiparát. A Közlekedési Múzeumban helyet kapott tárlat azt mutatja meg, hogy a milyen képet közvetített a gyermekek felé az élet minden területét uraló és irányító állam magáról - és milyenek is voltak valójában a szocialista ipar által gyártott játékok.

olvass tovább