Kulcsszó keresés /


Gazdag ember kincse, üres nők bilincse

  • 2013. február 09.

A világ mozog, az idő pereg, asszonyok ma, kik egykor voltak gyermekek és a show egyre csak megy tovább. Ezek a nők sosem voltak szerelmesek, szegények, mert idő előtt öregszenek, testük kifogy, arcuk merev. Nincs mosoly a sok botoxtól.

olvass tovább

Napi Üzenet - január 3.

  • 2013. január 03.

A mai napon ismerd fel a szépséget, szeresd és támogasd a gyermekeket. Ma rendezd az iratokat és ápold a testedet. Napi megerősítés: Mindenben meglátom a szépséget, élvezem az életet.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 28.

  • 2012. december 28.

A mai napon tervezd meg az utad, maradj rajta és cselekedj, haladj előre. Ma foglalkozz az otthonoddal, és a gyermekekkel, vagy játssz, sportolj. Napi megerősítés: életem helyes útja mindig megmutatkozik előttem.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 25.

  • 2012. november 25.

A mai napon alkalmazd érzékenységedet, érezz mélyen, légy éles elméjű. Ma a családi programokat, a gyermekeket, a családlátogatást helyezd előtérbe. Napi megerősítés: Mélyen érző, szeretet van bennem, tisztelem mások képességeit és irányultságát.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 7.

  • 2012. október 07.

Ne hozz ma döntéseket, csak pihenj. Ma a családi programok, gyermekek napja legyen. Napi megerősítés: Megengedem magamnak, hogy Örömteli meghittségben éljem az életem.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 18.

  • 2012. április 18.

A mai nap legalkalmasabb otthon rendezésre, takarításra, mosásra, minden, ami tiszulással, tisztítással kapcsolatos. A mai nap vigyázz a gyermekekre, fiatalokra és szeresd őket nagyon. Napi megerősítés: Én választom meg életembe mit engedek megvalósulni és én a Legfőbb Jót választom

olvass tovább

Egy igazán érdekes kiállítás nyílt: Szocializmus játékszerei

  • 2011. december 14.

Nekünk felnőtteknek, de a gyermeknek is érdekes lehet a "Szocializmus játékszerei" névre keresztelt kiállítás, amely működtethető modellekkel, kultikus játékokkal idézi fel egy kor játékiparát. A Közlekedési Múzeumban helyet kapott tárlat azt mutatja meg, hogy a milyen képet közvetített a gyermekek felé az élet minden területét uraló és irányító állam magáról - és milyenek is voltak valójában a szocialista ipar által gyártott játékok.

olvass tovább