Kulcsszó keresés /


Tudtad-e? – A 2016-os Oscar-díj esélyesei

  • 2015. december 30.

2016 február 28-án megrendezésre kerül a 88. Oscar-gála. Egyelőre még a jelöltek listáját sem hozták nyilvánosságra, ezzel még két hetet, egész pontosan január 14-ig kell várnunk, abban viszont már most biztosak lehetünk, hogy az idei esélyes filmek, az előző évek kínálatához hasonlítva, az egyik legszélesebb és –színesebb skálán mozognak.

olvass tovább

Tedd még szebbé a Szigetet!

  • 2015. december 15.

Szabadtéri szobrok, izgalmas installációk, meghökkentő műalkotások terveit várja a Sziget Fesztiválköztársaság „művészeti minisztériuma”. A pályázatra 2016. február 15-ig lehet jelentkezni, a legjobb, -szebb, -izgalmasabb, -látványosabb alkotások a jövő évi Sziget fő tereit fogják díszíteni.

olvass tovább

A legszebb Johnny Cash dalok

  • 2015. szeptember 12.

A nyughatatlan Johnny Cash 1932. február 26-án született, az Arkansas állambeli Kingslandben, egy szegény gyapotültetvényes család gyermekeként. A legendás zenész éppen ma tizenkét éve nincs már közöttünk, emléke előtt tisztelegve egy csokorba szedtük a legszebb slágereit.

olvass tovább

Burberry bemutatja a Brit Rhythm illatcsalád két új tagját

  • 2015. március 31.

Egy női és férfi illatot, melyek 2015 februárjában érkeznek meg. A Burberry Brit Rhythm - Eau de Toilette Intense for Men és a Burberry Brit Rhythm - Floral Eau de Toilette for Women a zene által inspirált illatok, így ismét az angol zenész, George Barnett és a modell, színésznő Suki Waterhouse lesznek a kampány arcai.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 27.

  • 2015. február 27.

A mai napon vizsgáld meg, hogy a tetteid tükrözik-e küldetésed Ma szerezz ismereteket, tanulj, menj társaságba. Napi megerősítés: harmóniában vagyok az életcélommal és aszerint cselekszem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 26.

  • 2015. február 26.

A mai napon vesd el a magokat a szerető Földanyának, légy hálás mindenért , amid van. Ma beszélgess jó nagyokat, kapcsolódj ki, ünnepelj. Napi megerősítés: testem egészséges, lelkem dalol, szellemem szabad.

olvass tovább

In memoriam Johnny Cash

  • 2015. február 26.

A nyughatatlan Johnny Cash 1932. február 26-án született, az Arkansas állambeli Kingslandben, egy szegény gyapotültetvényes család gyermekeként. A legendás zenész már több mint tíz éve nincs közöttünk, de születésnapja alkalmából az ő emléke előtt tisztelgünk.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 25.

  • 2015. február 25.

A mai napon végy egy nagy.- nagy lélegzetet és töltődj fel a természet friss energiájával. Ma ismerkedj, keress kapcsolati programokat. Napi megerősítés: utamat mosolyogva, örömmel járom, elégedett vagyok.

olvass tovább