Tudtad-e: tele van bacilusokkal a kütyüd

  • 2014. január 10.

Egy elég elborzasztó ténnyel kell, hogy sokkoljuk a kedves olvasókat. Kütyüink, de főleg okostelefonjaink felületén hemzsegnek a bacilusok. Kutatók szerint egy átlagos készülék érintőképernyőjén több baktérium élősködik, mint egy irodai WC ülőkén.

olvass tovább

BMW i8 számítógépes kulcsa

  • 2013. december 31.

Ez nem egy hétköznapi autó kulcs. A BMW egy bennfentese megosztotta ezeket a képeket, ami megmutatja, milyen az i8 intelligens kulcsa. Legszembetűnőbb a nagy felbontású LCD képernyő.

olvass tovább

Az eper illatú cipőbolt

  • 2013. október 15.

Lassan 3 éve bújik meg a Wesselényi utca 33. szám alatt egy igazán különleges cipőbolt, a Cargomoda. Nem csak a kínálat egyedi, de a berendezés, az atmoszféra, az illatok és még a nyitva tartás is merőben eltér a hagyományostól.

olvass tovább

Tóth Vera: a barátnőd, a férfi és te

  • 2013. október 11.

Beleszerettél a legjobb barátnőd párjába. Ajjaj, ez nem lesz könnyű most neked. Akárhányszor találkoztok, majd megőrülsz az illatától, a puszta lényétől. Fürdőzöl az energiáiban, és miközben melletted ül, csöndben álmodozol az együttlétekről, szerelemről, szép dolgokról vele kapcsolatban. Legszívesebben letepernéd azonnal, még akkor is, ha az asszony mellette ül. De észbe kapsz, majd erősen magadba szállsz.

olvass tovább

Műsoron a House of Versace

  • 2013. október 08.

Donatella Versace valószínűleg nagyívben elkerülte ezen a hétvégén a televíziózást. Az Egyesült Államokban ugyanis október 5-én került a képernyőkre a House of Versace életrajz ihletésű film, amelyben a divat nagyasszonyáról nem festettek rózsás képet az alkotók.

olvass tovább

Tóth Vera: Hideget a melegre

  • 2013. október 03.

„Édesanyám! Nem perdül a rokka, olyan szakadós ma a szál Vágy nehezül rám; Mert a sudár, szép Aphrodité letepert! Szerető, szerető kell ma nekem már!” (Sapphó: Édesanyàm nem perdül a rokka – Radnóti Miklós fordítása)

olvass tovább

Hit és ünnep

  • 2013. augusztus 20.

Grandiózus előadással készül a Margitszigeti Szabadtéri Színpad a mai napon, az államalapítás ünnepére. Erkel Ferenc kevésbé ismert darabját, az István királyt tűzte műsorra. A több mint száz szereplőt felvonultató mű a mester utolsó befejezett operája.

olvass tovább

Nagyon Balaton

  • 2013. augusztus 13.

Augusztus 18-20. között - hagyományteremtő szándékkal - indul útjára a “Nagyon Balaton” ünnepi rendezvénysorozat. A teljes Balaton Régiót érintő, nagyszabású programsorozat keretében három nap alatt, tucatnyi helyszínen zajlanak koncertek, sport-, családi- és gyerekprogramok. Új fesztiválok indulnak, s számos műfajban hazai és világsztárok lépnek színpadra, valamint újra koncertet ad az LGT. A nemzeti ünnepet a Balaton közepéről indított, látványos tűzijáték koronázza meg. A programokra több százezer vendéget várnak a szervezők.

olvass tovább

Nagy őszi hajmutató

  • 2013. augusztus 12.

Egyik szemünk sír, másik nevet, hiszen vészesen közeleg az ősz – jelenleg a hátunk közepére sem kívánjuk a 42 fokos meleget, de majd egy borús, őszi napokon visszasírjuk majd a kánikulát, a rövidnadrágokat, és a napszemüvegeket.

olvass tovább