Kulcsszó keresés /


Stílusiskola - így viseld az alapdarabokat ősszel: bőrdzseki

A bőrdzseki az a darab, amit valóban nem érdemes kihagyni az alap ruhatárunkból, ugyanis a világon bármivel jól mutat, és bármilyen összeállítást feldob egy pillanat alatt. Legye szó egy egyszerű fehér pólóról és farmerről, szoknyáról, koktélruháról vagy éppen mackó alsóról, az egészen biztos, hogy a bőrdzsekitől az egész szett sokkal lazább és stílusosabb lesz. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola - így viseld az alapdarabokat ősszel: farmerdzseki

Valószínűleg már mindenki nagyon várta a kora őszi reggeleket és késő estéket, amikor már hűvösebbre fordul az idő, és jól jól esik felvenni egy-egy melegebb darabot. Éppen ezért szeretnénk sorra venni azokat az alapdarabokat, amelyeket mindenképpen érdemes a gardróbunkban tudni ősszel, az első pedig nem más, mint a méltán népszerű farmerdzseki.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj farmerdzsekiket nyáron

Mint az elmúlt hét is mutatja, a nyár nem feltétlenül jelent egyet a tikkasztó hőséggel, így előfordulhat, hogy nem elég egy lenge ruhát vagy egy shortból és crop topból álló szettet felvennünk. Ilyenkor az egyik kedvenc alapdarabunk, a farmerdzseki lehet a segítségünkre, így meg is mutatjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes a szezonban viselni!

olvass tovább

5 dolog, amit megtanulsz, ha lánytestvérrel nősz fel

  • 2018. március 15.

Vajon ki „vette kölcsön” a kedvenc farmerdzsekidet, amit az egész házat feltúrva, őrjöngve kerestél? Ki volt az első, aki elmondta Anyának, hogy nem csináltad meg a ház körüli teendőidet, így nem kellene elengedni sehova estére? Ki mászott éjszaka az ágyadba, mert a vihartól nem tudott elaludni? És végül, ki készített fel a nagybetűs életre? A lánytestvéred.

olvass tovább