Vintage, modern és magyar

  • 2011. május 17.

Három napos nyitási akcióval vár mindenkit a Hajógyári sziget legújabb gyöngyszeme, a Vakum Design Shop, ahol a vintage és a modern lakáskiegészítők békében megférnek egymás mellett. Nyitás május 19-én, azaz csütörtökön! Ha érdekel a hazai dizájn, akkor kötelező program!

olvass tovább

WAMP Majális!

  • 2011. április 26.

Milyen egy jó majális? Ahol van körhinta, vattacukor, kakasos nyalóka, ahol gyerekek kurjongatnak, és száz ágra süt a Nap!

olvass tovább

Tengeri akna mint a lakberendezés eszköze

  • 2011. március 28.

Nem, nem tudjuk mi ebben a jó. Hogy ritka, és dizájnos az biztos, de hogy funkcionalitását tekintve lehetnek kétségeink, de elszánt fegyverimádók utolsó töltényig megvennének itt mindent, az ágytól a babakocsiig. Itt ugyanis minden tengeri aknákból (természetesen a beltartalmuk nélkül) készül. Nem mellesleg a többségük működik is.

olvass tovább

Kreatív lakberendezés

  • 2011. február 18.

Kreatív dizájnötletekkel még a legunalmasabb panelt is fel lehet dobni, a lényeg a jól eltalált, és nem túl kihívó ötlet. A hometone.org ezekből gyűjtött össze 12-t.

olvass tovább

Giorgo Armani, az olasz nábob

  • 2010. december 14.

Giorgo Armani divatmogul, sztárdizájner, egy olasz nábob. Vessük hát magunkat a habokba, és lássuk, hogyan él s alkot egy milánói divatdiktátor. A divatszakma élő legendája egyben a divat talán leggazdagabb ember is egyben.

olvass tovább

Bemutatkozik a legújabb Látomás

  • 2010. szeptember 06.

A Látomás név valószínűleg nem ismeretlen a magyar divatrajongók körében, azt azonban csak kevesen tudják, hogy a 97-ben nyitott először vintage majd 10 éven keresztül magyar dizájner boltként működő üzlet milyen változáson ment keresztül 2007-ben.

olvass tovább

Ahol A Férfi lakik - inspirációk I.

  • 2010. január 20.

Sötét színek keverése némi világossal... a rusztikus stílus redizájnja, kevés ipari hangulattal. Elegáns, luxust sugalló, ugyanakkor komoly (talán a humor hiányzik belőle, abból sosem árt), sőt talán komor.

olvass tovább

Jimmy Choo és a H&M

  • 2009. június 23.

Jimmy Choo és a H&M együttműködése talán egy kicsit meglepő, de korántsem sajnálatos. A svéd luxusmárkánál már hagyomány, hogy időszakosan együttműködnek híres dizájnerekkel, cégekkel. Ez pedig most a kínai származású tervező.

olvass tovább