Kulcsszó keresés /


Vissza a természethez!

  • 2010. november 17.

Bár már nyakig benne vagyunk az őszben, az időjárás eddig kegyes volt hozzánk, élvezhettük az őszi tavaszt. Hamarosan azonban nem kerülhetjük el a hideget, így ha nem frissítettük eddig a ruhatárunkat, akkor ehhez nyújtunk most segítséget. Lesz miből válogatni, a tervezők fantáziája szárnyakra kapott idén és elhalmozták a divatbarátokat kreatív megoldásokkal és anyagokkal. Összeállításunk első része következik.

olvass tovább

Roberto Cavalli 2010 női, őszi-téli kollekció

  • 2010. augusztus 27.

Roberto Cavalli idei őszi-téli kollekciójának kampányarca, Gisele Bündchen, ami nem is meglepő, hiszen Gisele évek óta a legnagyobb luxusmárkák arca, mint például a Christian Dior, Givenchy, Lanvin, Louis Vuitton vagy a Victoria's Secret.

olvass tovább

Elegáns Dior gyűrűk

  • 2010. július 15.

Dior elegáns minőségi ékszer kollekciója minden hölgy számára tökéletesen tükrözi az igényességét, és a kifogástalan ízlését.

olvass tovább

Christian Dior Cruise 2011-es kollekció

  • 2010. május 25.

Május 15.-én Shanghai-ban került sor a Dior 2011-es Cruise kollekciójának bemutatására. John Galliano szokásához híven csodálatosan szép, csinos, nőies ruhákat vonultatott fel a kifutón, néhány maszkulin összeállítással megfűszerezve. Inspirációt a "Francia Új Hullámból" merített, a ruhák többsége a 60-as, 70-es évek divatját idézi, az uralkodó színek pedig a lila és a rózsaszín voltak.

olvass tovább

Elkészült a Lady Blue Sanghai

  • 2010. május 20.

David Lynch neve mindenkinek ismerősen csenghet, aki egy kicsit is járatos a filmművészetben. A Dűne, a Lost Highway és a Mulholland Drive rendezője egy kicsit éles és bátor váltással belekóstol a divatba, elkészült a Lady Blue Sanghai.

olvass tovább

Dior Phone

  • 2010. április 21.

Dior mobilok árban is a csúcskategóriát képviselik majd, 5000 fontért kaphatók. "Európában és az Egyesült Államokban a mobilok ma már tömegcikknek számítanak, szinte eldobhatók" - véli a Dior vezetője.

olvass tovább

Paris Fashion Week - Christian Dior

  • 2010. március 08.

Égszakadás, földindulás, lónyerítés... ezekkel a hangokkal indult a Dior őszi/téli kollekciójának bemutatója.John Galliano - akárcsak a januárban bemutatott couture kollekcióban - továbbra is ragaszkodott a lovaglónadrágokhoz, és a lovascsizmákra emlékeztető, ugyanakkor gyönyörűen kidolgozott bőrcsizmákhoz, valamint a kemény kalapokhoz. És ezeket többek között kis selyemruhákkal kombinálta.

olvass tovább