Kulcsszó keresés /


Tudd, hogy mit akarsz

  • 2015. november 08.

A legtöbb ember azt se tudja, hogy mit akar. Jön is megy is egyszerre. Elég csak megnézni az idiotizmus díszpéldányait, akik szeretnének formásabb testet, amiért lemennek az edzőterembe és mellé nyomnak valami 1000-1200 kalóriás diétát. Aztán állnak bamba fejjel, csücsörítő szájjal a tükör előtt és fingjuk sincs, hogy az a rohadt selfie, miért nem azt a bomba alakot mutatja, amit a fitness modelleknél lát.

olvass tovább

Odafigyelés

  • 2015. október 09.

Sokan félnek attól, hogy ha edzeni mennek és erősítő edzést végeznek, akkor hatalmas nagyra fognak nőni. Ha ez igaz lenne, akkor már régen minden pasi úgy nézne ki, mint Arnold fénykorában. A helyzet azonban az, hogy még nekünk férfiaknak sem megy ez olyan egyszerűen, pedig nekünk jobbak az esélyeink, tekintve, hogy megvan a növekedéshez szükséges tesztoszteron szint a testünkben.

olvass tovább

Ezeket fogyaszd a látásod érdekében!

  • 2015. szeptember 28.

Nem kell azoknak magyarázni, hogy milyen fontos a jó látás és a szem egészsége, akik nap, mint nap szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek. Ha nincs szükséged ezekre a kellékekre, ahhoz hogy sasszemed legyen, igazán szerencsés vagy, de annak érdekében, hogy ez így is maradjon, összegyűjtöttük azokat az ételeket, amit érdemes minél sűrűbben fogyasztanod. Ha pedig rossz a szemed, talán sikerül javítanod az állapotán, ha elégszer építed be a diétádba az alábbiakat.

olvass tovább

Amit még mindig tudni akarsz a diétáról

  • 2015. augusztus 26.

Meglehet, meg sem tudnánk számolni, hányféle diétával és fogyókúrarecepttel találkoztunk már életünk során. Mindent ki is próbáltuk sorra, aztán az egyik bevált, a másik pedig nem, de a plusz kilók rendre visszajöttek. Új csodaszerrel nem szolgálhatok, a leírtak mind sok év személyes tapasztalatán alapul. Nincs benne semmiféle sarlatánság és rejtett promóció egy újabb csodaszerre. A történet jelszava: életmódváltás.

olvass tovább

Bőrfeszesítő tippek a terhesség utánra

  • 2015. augusztus 10.

Attól a pillanattól kezdve, hogy a nő először kézbe veszi a gyermekét, sohasem lesz már a régi. Egy új szerepet kell vállalnia: anya lett, ami azt jelenti, hogy dupla felelősséget vállal, hiszen a sajátja mellett, egy másik életre is teljes odaadással vigyáznia kell. Teste, lelke teljesen átalakul, és nehéz feladat, hogy a régi nő, és az új anya megférjen egymás mellett. Az alábbi bőrfeszesítő, illetve regeneráló tippek leginkább abban segítenek, hogy újra elfogadd önmagad, ráadásul egy egészséges úton fedezhesd fel a benned lakozó nőt.

olvass tovább

Egyszerű diétatippek

  • 2015. augusztus 10.

Mindannyian abban bízunk, hogy egyszer bőséges lakmározások mellett és bármiféle sporttevékenység folytatása nélkül is sikerül minden felesleges súlyt leadnunk. Sajnos ez, az idők végezetéig hiú ábránd marad, de néhány egyszerű praktika betartása mellett, megszabadulhatunk néhány plusz kilótól.

olvass tovább

10+1 fogyasztó tipp lusta lányoknak

  • 2015. július 29.

Hosszú órák az edzőteremben, szigorú diéta és mégsincs eredmény? Nos, a gyors és tartós fogyás nem feltétlenül a vastag pénztárca és a precíz időbeosztás függvénye. Létezik néhány egyszerű praktika, amivel könnyedén le lehet adni egy kis felesleget, ha odafigyelünk. Ezek semmibe nem kerülnek, csak néhány apró életmódbeli változtatásra, és egy kis mértéktartásra lesz szükség!

olvass tovább

5 módszer a narancsbőr ellen

  • 2015. július 18.

Ahhh, narancsbőr. Hiszen kinek nincsen? Nagyon nehéz tőle megszabadulni, mivel a probléma a bőr legalsó rétegében leledzik, ezért a különböző krémek és kezelések csak ritkán használnak. De akkor mit lehet tenni ellene?

olvass tovább

Egészséges ételek, amelyekkel elronthatod a diétád!

  • 2015. június 26.

Ahhoz, hogy elérd álmaid alakját, fontos, hogy egészséges ételekre cseréld a korábbi magas zsír és kalória tartalmú ennivalóid. Emellett rengeteget számít, hogy odafigyelj az adagokra, és elegendő gyümölcsöt, joghurtot, zöldséget fogyassz! Cikkünkben most 28 olyan ételre hívjuk fel figyelmed, amelyeket, ha mértékkel veszel magadhoz, bűntudatmentesen engedhetsz egyszer-egyszer a csábításnak. Csajok, mindent csak ésszel!

olvass tovább