Kulcsszó keresés /


Életre kelt Matryoshkák

  • 2015. február 05.

Ulyana Sergeenko igazi self made designer. Lelkes divatrajongóból avanzsált tervezővé, nem is akármilyenné méghozzá. Kollekcióiban mindig visszaköszön az orosz motívumvilág. Erről a sorozatról az első, ami eszembe jut, az a Matryoshka baba. Nyilván nem véletlenül. A teljes kollekció megtekintéséhez kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Elegáns ázsiai vonalak - Armani Privé

  • 2015. február 04.

Armani 2015-ös tavasz/nyári couture kollekciója a titokzatos Ázsiába kalauzol el bennünket., ugyanis onnan merített ihletet a ház designere. Bambuszminták, selymek, organzák, és a japán rizsföldek színei, mindez pedig elegáns formába öltve. A teljes kollekció megtekintéséhez kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Bazár: Mintás pólók, amik biztosan nem jönnek szembe

  • 2015. január 28.

Hála az égnek lecsengett mind a designer logók átalakítása pólómintaként, mind a tiniszlogenek viselése, így végre visszatérhetünk ahhoz, hogy valóban önkifejezésként tekintsünk a mintás pólókra, ne trendként. Íme pár tipp, ha szeretnéd egy kicsit fantáziadúsabbá tenni a hétköznapokat, vagy a vasárnapi andalgást!

olvass tovább

Bazár: Csodás bőrtáskák leárazva

  • 2015. január 03.

Megindultak a téli leárazások, online is elkezdhetünk vadászni, ha komoly összegeket szeretnénk spórolni. Designer vagy nem designer, egy bőrtáska mindig befektetés, mert hiába borsosabb az ára, ha elosztod a viselések számával, akkor sokkal jobban jössz ki... főleg ha 60 ezer forintot spóroltál első körben!

olvass tovább

Bazár: Designer ékszerek bizsu áron

  • 2014. december 25.

Ha összerakjuk két minőségi bizsu árát, akkor meglephetünk valakit, vagy akár magunkat egy olyan időtálló tervezői darabbal, ami nem elég, hogy valószínűleg nemesfémből, illetve tartós anyagból készült, de biztosan porzsákkal és dobozban érkezik, így igazi élmény kibontani és tárolni. Két Mango áráért Marc Jacobs, Tory Burch, Givenchy, vagy Michael Kors? Simán.

olvass tovább

Valódi gyöngyszemek

  • 2014. november 16.

A Majorica gyöngyöket Manacor-ban gyártják Majorca északi részén. Egy Majorica ékszer generációk tudása és több mint 120 év tapasztalata teszi igazán különlegessé. a Majorica kollekciója több mint 800 fajta ékszerből áll, a leg alapabb modelltől a leginnovatívabb designiig, de mindig középpontban a gyöngy-el. A folyamatos változás és megújulás a márka lételeme ezért is mutat be minden évben 4 új kollekciót.

olvass tovább

Designhotel Amszterdamban

  • 2014. november 04.

A holland sztárdesigner, Piet Hein Eek tervei alapján kialakított ipari létesítményben létrehozott luxus apartmanszállóban igaz, hogy maximum 2 éjszakát pihenhetünk, de akik szeretik az indusztriális stílust, azoknak kitűnő kikapcsolódást nyújthat ez a hotel.

olvass tovább

Nemzetközi hírességek magyar tervezők ruháiban

  • 2014. október 22.

Egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar divattervezők is, és mind az itthoni, mind a külföldi sztárok előszeretettel választják kreációikat. Egy ilyen kis országban alkotó tervezőnek óriási megtiszteltetés, na meg persze reklám, ha ruháikat hollywoodi hírességek a vörös szőnyegen, vagy valamilyen neves magazinban viselik. Szerencsére fiatal designereink karrierje felfelé ível és sikert sikerre halmoznak. Nézzünk most egy kis összeállítást arról, hogy hol és kit láthattunk a magyar divat legnagyobb neveinek ruháiban!

olvass tovább