Kulcsszó keresés /


8 praktikus ötlet kis fürdőszobákhoz

  • 2016. augusztus 29.

Nincs elég helyed a fürdőszobában, és az összes holmid között káosz uralkodik? Nem találod a megfelelő tárolókat a sminkjeidhez? A fürdőszoba mindig is igazi kihívás lesz a nőknél, hisz rengeteg kozmetikum és kellék tárolására kell odafigyelni. Mutatunk pár szuper ötletet, amivel még a fürdőt is igen hangulatossá varázsolhatod!

olvass tovább

Esküvői színszimbolika – Mit árul el rólad a választásod?

Az esküvőszervezés egyik kardinális pontja az irányadó színek kiválasztása, hogy a virágcsokor, a ruha és a dekoráció szemet gyönyörködtető, harmonikus egységet alkosson. A választott színek tükrözhetik az aktuális trendeket, de minden esetben meghatározzák a pár ízlésvilágát, érzéseit; üzenetük van a násznép számára, és visszahatnak az est hangulatára. Lássuk, idén mely színek az igazán trendik, és milyen többletjelentéssel ruházhatják fel a szertartást és a lakodalmat!

olvass tovább

10 apró trükk a húsvéti dekoráláshoz

  • 2016. március 26.

Nem tudod, mivel lehetne még feldobni a húsvéti asztalt, vagy szeretnél valami szépet és kreatívat csinálni? Sok olyan alapanyag akad otthon, amire még Te sem gondoltál, hogy készíthetsz belőle csodaszép kiegészítőket! Nincs szükséged másra, csupán jó adag kreativitásra. Nézzünk hát körül a lakásban, és vágjunk bele a dekorálásba!

olvass tovább

Tavaszi dekor ötletek otthonodba

  • 2016. március 16.

A jó idő beköszöntével egyre nagyobb hangsúlyt fordítunk otthonunk dekorálására. Megjelennek a tavasz első hírnökei a virágok, a természet feléled, és ezt szeretnénk viszontlátni lakásunkban is. Nem csak a boltban kiválasztott egyedi darabokkal dobhatod fel lakásodat, de te is készíthetsz személyre szóló tárgyakat. Vegyünk hát egy jó adag kreativitást, és vágjunk bele az előkészületekbe!

olvass tovább

12 nagy sláger a ’90-es évekből

  • 2016. február 28.

A ’90-es évek az elektronikus zene úttörő korszaka volt, sorra jelentek meg a fiú és lány bandák. Itt még volt lassú tánc a diszkóban, nem számított retronak, ha keveredtek a stílusok. Dekoratív külsővel bármit el lehetett adni. Hiába volt temérdek bóvli zene, imádtuk a "popszakma" kínálatát. Egy biztos, aki a ’90-es években tengette fiatalkorát, annak biztosan tetszeni fog a következő összeállításunk.

olvass tovább

Így csempéssz strandhangulatot otthonodba!

  • 2016. február 24.

Elkalauzolunk titeket egy floridai házba, melyet eláraszt a tengerpart utánozhatatlan hangulata! A világos terek és a falak rendhagyó dekorálása csupán két jellemzője a nyári laknak, továbbiakért olvassatok tovább!

olvass tovább

Tértágítás a nappaliban

  • 2016. január 28.

A nappalit feldobni egy vidám színnel mindig jó ötlet. Ez, az a szoba, ahol a legtöbb időt együtt tölti a család, érdemes tehát energetizáló, vidám színeket csempészni a berendezésbe vagy a fal színeibe. Egy-két tárggyal is feltűnő változást érhetünk már el, de játszhatunk anyagokkal, mintákkal, falra ragasztható matricákkal, festékekkel, tapétákkal, a lehetőségek tárháza végtelen. Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, hogy miként színesítsd, tedd ragyogóbbá és tágasabbá a nappalidat.

olvass tovább

Karácsonyi dekorálom

Egy hét múlva karácsony. Ez az a pont, amikor kivétel nélkül minden szülő a szívéhez kap és kezd eluralkodni rajta a kétségbeesés. Mi lesz az ajándékokkal, mi lesz a karácsonyi menüsorral, na és persze a lakás kidekorálásával? Ebben a szent percben átváltunk karácsonyi üzemmódba és neki kezdünk a bevásárló körútnak.

olvass tovább

Mesés karácsonyi hangulat az otthonunkban

  • 2015. november 21.

Megérkeztek a KIKA áruházakba az idei karácsonyi kollekciók, melyek a vanília, cukor, fahéj és gránátalma elnevezést kapták, magukba foglalva mindazt az ünnepélyességet, izgalmat, fűszerességet és teljességet, amely a KIKA minden termékét jellemzi.

olvass tovább