Kulcsszó keresés /


Amit a gyerek is élvezni fog: Csokoládé Múzeum

  • 2011. november 05.

Marcipángolyót mártani a csokoládé szökőkútból bugyogó csokoládéba, krémes forró csokit kanalazgatni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni, szívet melengető, édes érzés. A Csokoládé Múzeumban bárki átélheti ennek varázsát, hiszen a másfél órás program során a nézelődés mellett meg is lehet kóstolni az egyes csokifajtákat, sőt, a gyártásukat is kipróbálhatják a ház vendégei.

olvass tovább

Édes Napok csokoládé- és édességfesztivál a Budai Várban

  • 2011. szeptember 15.

Ha gasztronómiai fesztiválokról van szó, nem lehet okunk panaszra, ugyanis mostanság szinte minden hétvégére jut 2-3 ilyen. De valahogy a desszerteket eddig elhanyagolták, a csokoládé köré pedig alig szerveznek fesztivált. Szeptemberben viszont jön az Édes Napok fesztivál, ami kizárólag a csokiról és az édességről szól majd.

olvass tovább

Több csokival, több nevetéssel a szívünkért

  • 2011. szeptember 08.

Együnk étcsokoládét, nézzünk vidám filmeket, kerüljük a stresszes munkaköröket és pedálozzunk keményen kerékpározás közben - így foglalhatók össze az egészséges szívhez szükséges recept összetevői a Párizsban ezen a héten megrendezett konferencia szakértői szerint.

olvass tovább

Nass, szex helyett

  • 2010. május 05.

A német nők 40%-as inkább nassolna csokit, mint feküdne le párjával. A germán férfiakra nézve nem épp hízelgő tanulmány szerint a nők minden második nap inkább áldoznának az élvezet szó szerint édesebb oltárán, mint bújnának ágyba kedvesükkel.

olvass tovább

A szerelem matraca

  • 2008. október 20.

Kicsit úgy vagyunk vele, mint a jól ismert csokimárkával. Randa, de finom. Ez a matrac sem a stílusosságával fog hódítani, hanem bizony a funkcionalitásával. Hiszen ki ne ismerné az elzsibbadt kéz érzését, miután a párunk alá dugjuk kezünket...

olvass tovább