Kulcsszó keresés /


Ne változzon meg

Sok csalódást cipelek ez nem vitás. Jó pár alkalom volt már az életemben arra, hogy pofára essek én pedig, mint egy jó tanonc ki is használtam az összeset. Hittem, mikor nem kellett volna, bíztam abban, aki nem érdemelte meg.

olvass tovább

Egyoldalú szerelem - levél egy szerelmes lánytól

  • 2018. augusztus 31.

Pár hónapja még nem gondoltam volna, hogy egy nyolc éves kapcsolat után ahol az esküvőt terveztük, megint szerethetek valakit. Mert beléd szerettem. Engedtem megint az érzéseimnek. Túl hamar, mert mi lett a vége? Egyoldalú a dolog, én szeretlek, szeretnélek szeretni, de te nem hagyod, ès ez fáj a legjobban. Nem adsz esélyt, pedig mindenkinek jár.

olvass tovább

Férfiszempont: Ellentétes érzelmek

  • 2018. augusztus 15.

Vannak olyan emberek, akik minél tapasztaltabbak és minél több csalódást élnek meg az életük során annál nagyobb és nagyobb falat húznak maguk köré. A szívük megfagy, az érzéseiket elrejtik.

olvass tovább

Hogyan szeress egy nőt, akit megtört a múlt?

Mielőtt elmondanád neki, a szerinted szuper, ám de nagyon átlátszó dumád, mielőtt megtennéd, amit a fejedben forgatsz, egy pillanatra állj meg és lépj egyet hátra. Az olyan nőhöz, akihez az élet nem volt eddig kegyes, türelemre lesz szükséged, mert megtört. Egészen máshogy kell szeretned és máshogy kell közeledned egy ilyen nőhöz.

olvass tovább

A következő férfi fogja megfizetni az árát?

Mikor egy nő végre kikeveredik egy kapcsolatból, általában megtépázott önbizalommal, kevés hittel, alacsony önbecsüléssel áll a tükör előtt. Végiggondolja mindazt a sok vitát, csúf viselkedést, gorombaságot, amelyben része volt, és általában kétségbeesetten, nem túl pozitív életképpel indul neki a holnapnak.

olvass tovább

9 dolog, aminek köszönhetően elkerülheted, hogy csalódj egy pasiban

Amikor valaki fájdalmat okoz nekünk és csalódunk benne, igen könnyű a történtekért a másikat hibáztatni, és letudni annyival, hogy legközelebb már biztosan mellénk áll a szerencse, hogy megtaláljuk a nagy Őt. Azonban ha odafigyelünk pár dologra, akkor könnyedén, időben kiismerhetjük a másikat, és remélhetőleg megkímélhetjük magunkat egy újabb kellemetlen csalódástól.

olvass tovább

Az elvárások szinte mindig csalódással járnak

  • 2018. május 04.

Sajnos az elvárások bizonyulnak a legtöbb csalódásunk gyökerének. Az igazság ugyanis az, hogy az élet és az emberek kiszámíthatatlanok, így a dolgok sokszor nem pontosan úgy alakulnak, ahogyan azt elterveztük. Ilyenkor csalódunk, és ez pontosan amiatt van, mert már eleve elvárásokkal indultunk neki.

olvass tovább