Kulcsszó keresés /


Gwyneth Paltrow szexibb mint valaha

  • 2012. február 20.

A Grammy gálán csak úgy sugárzott Gwyneth Paltrow, aki szexibb, mint valaha! Legutóbb a Fertőzés című filmben láthattuk kevésbé csábos szerepben, a márciusi Harper's Bazaar-ban pedig Terry Richardsonnak állt modellt a szőke színésznő.

olvass tovább

Sanremo 2012

  • 2012. február 18.

Bár a filmes és zenei díjátadók, illetve a két nagy divathét eseményei a dominánsak, nem szabad megfeledkeznünk a 62. Sanremo Fesztiválról sem. Olaszország legnívósabb televíziós gálájáról, amely számos olasz ajkú világsztárt indított el pályáján.

olvass tovább

Eurovízió, országos eldönthetetlen - A dal

  • 2012. február 16.

Nem könnyű így utólag bármi újat mondani, főleg úgy, hogy hol botrányokról, hol elkeseredettségről olvashat a közönség, vagy az egyszerű szörföző, mégis pár nappal a döntő után talán higgadtabban lehet értékelni.

olvass tovább

Megjelentek Lisa Minelli provokatív modellképei

  • 2011. augusztus 10.

A LOVE magazin igazi kuriózum a divatlapok sorában, ráadásul a sokszor botrányos és perverz címlapjai óriási sikernek örvendenek. A legújabb számban azonban szakítottak a hagyományokkal, ugyanis a vezető képsorozat Liza Minnelliről készült.

olvass tovább

Calvin Klein - A szalonképes botrányhős

  • 2011. március 09.

"Mindig is tudtam, hogy ruhákat akarok tervezni és divatházat létrehozni"- ez a vízió vezette Calvin Kleint munkásosztálybeli környezetéből az előkelő New York-i Fashion Institute of Technology-ig, majd manhattani bemutatóterme megnyitásáig, amely szinte egyik napról a másikra meghozta számára a hírnevet és a gazdagságot.

olvass tovább

Mi lesz John Galliano-val?

  • 2011. március 08.

Lassan két hete, hogy kirobbant 2011 valószínűleg legnagyobb botránya, John Galliano elhíresült performansza egy párizsi szórakozóhelyen. Nem sokkal utána természetesen rögtön felkerült a világhálóra egy felvétel, ahol Galliano Hitlert élteti.

olvass tovább

Komoly bajban Galliano: kidobta a Dior

  • 2011. március 01.

Ahogy korábban írtuk, John Galliano a múlt heti kávéházi ellentmondásos botrány után jóval komolyabb bajba került, amikor a világhálóra kompromittáló felvétel került fel, melyben Adolf Hitlert élteti. Ezek után ma a munkáltatója döntött: a Dior divatház kirúgta tervezőjét. Egyre inkább úgy tűnik: ez nem médiahack.

olvass tovább

Esterházy Péter: Hegemannról szólt a plágiumvita

  • 2010. április 02.

Németországban nincs semmiféle Esterházy-botrány, Helene Hegemann német  írónő Axolotl Roadkill című regényéről szólt az a vita, amelyet több  internetes oldal cikke a magyar íróval hozott összefüggésbe. Ezt Esterházy Péter közölte az MTI-vel.

olvass tovább