Kulcsszó keresés /


L'Oreal - Street Fashion nagy frizura átalakulás

  • 2010. október 18.

A L’Oreal Professionel fodrászai és sminkesei hihetetlen szintű átalakítást hajtottak végre a Street Fashion divatblog legnépszerűbb szereplőin. A következő napokban egy sorozaton keresztül megmutatjuk nektek az átváltozás eredményét, leírva a felhasznált anyagokat és technikát, így a frizura bármikor reprodukálható számotokra is.

olvass tovább

Sztárok otthonai - Sheryl Crow

  • 2010. augusztus 30.

Ha unalmassá válik a lakberendezés (igényesebbeknek lakáskultúra), dobd fel egy sztárral. Erre hívja fel a figyelmet most az Ágy,asztal,tv blogja is. Sheryl Crow és az ő szerény New York-i hajléka.

olvass tovább

Narancs illatú augusztus

  • 2010. augusztus 17.

Benedek barátunk, az ágy,asztal,tv blogere augusztusban sem pihen, láthatóan erőt gyűjt a rohamosan közelgő őszre. Nem is akárhogy, gyúrjuk magunkat mi is ki egy kis színcsakrával, még hozzá az egyik legkellemesebb színnel: a narancssárgával.

olvass tovább

Függöny le, fel. Minden, ami függöny

  • 2010. július 07.

A lakás egyik legfontosabb szereplője a függöny, mégis nagyon sokszor hanyagolják el, választanak rosszul, stb. Az Ágy, Asztal, TV blog legutóbbi posztjában is a függönyproblémával foglalkozott. Lássuk, hogy is:

olvass tovább

A loft lakás

  • 2010. május 27.

Magyarországon is egyre népszerűbbek az úgynevezett loft lakások, vagyis az egykori ipari épületek átalakításával nyert lakóterek. Hamisítatlan hangulat, romantikus, de nagyon sokan idegenkednek tőle.

olvass tovább

Vágott, vagy száraz virág?

  • 2010. április 20.

Egy nagyon-nagyon régi vitára hívja fel a figyelmet kedvenc lakberendezési tanácsadónk, Kópis Benedek blogjában, az ágy, asztal, tévében. Van, aki esküszik rá, van, akik nem tűrnék meg a házukban. Szóval, vágott vagy száraz?

olvass tovább