Kulcsszó keresés /


Óriásit robban a B.my.Lake Fesztivál idei programja

  • 2015. május 11.

Minden várakozást felülmúltak a B.my Lake szervezői (Deadcode Production és VOLT Produkció): Richie Hawtin, Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, GusGus (Live), Sam Paganini, Tale of Us, Nicole Moudaber, Matador, Joseph Capriati – és még nagyon sokan mások érkeznek Zamárdiba augusztus végén.

olvass tovább

Rohamosan fogynak a Sound jegyek

  • 2015. május 10.

Érdemes sietni: már csak pár tucat “early bird” jegy van a MasterCard Balaton Sound - Tiesto-val és Oliver Heldens nagyszínpados fellépésével fémjelzett- nulladik napjára, miközben egyre szaporodik a fellépők száma a fesztiválra. Az újonnan bejelentett nemzetközi fellépők, így - többek között - a Leftfield, a Claptone Immortal Live, A-Trak, a Rae Sremmurd mellett ott vannak a legizgalmasabb hazai produkciók is: a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Welhello, az Irie Maffia, a Brains és még sokan mások…

olvass tovább

STRAND – Nagyon Zene Fesztivál

  • 2015. március 29.

2013 óta ha nyár, akkor Nagyon Balaton, ha Nagyon Balaton, akkor STRAND – Nagyon Zene Fesztivál. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös eseménye ezúttal is Zamárdi szabadstrandján várja népes közönségét. Négy nap alatt a hazai popkultúra színe-java mellett olyan világsztárok érkeznek a STRAND-ra, mint a Simple Plan, Steve Aoki, az All Time Low és a New Found Glory. A Petőfi Rádió és a Petőfi TV négy napra Zamárdiba költözik – vélhetően több tízezer fesztiválozóval együtt.

olvass tovább

A faithless a Soundon ünnepel

  • 2015. február 21.

Sorra érkeznek az újabb és újabb fellépők a Balaton-parti partyfolyam, a MasterCard Balaton Sound sztárlistájára. Ezúttal itt a 20.születésnapját ünneplő Faithless, a tehetséges és ambiciózus Zedd, az elektronika meghatározó alakja Kaskade – és sokan mások. Nem csoda, hogy a kedvezményes jegyek vészesen fogynak a Soundra…

olvass tovább

Kiváló nevekkel indít a Sound

  • 2015. január 20.

Parádés sztár-csomaggal rukkolt elő első bejelentésében a MasterCard Balaton Sound.A most napvilágot látott nevek közt ott van például a világ elsőszámú Dj-jének választott Hardwell, a legrangosabb partihelyek sztárja, Nicky Romero, a Grammy díjas Afrojack és sokan mások. A hírek szerint 2020-ig biztos, hogy Zamárdiban marad a Sound és jelentős fejlesztések is várhatóak, már az idén, július 9-12 között.

olvass tovább

Ilyen a jégbe fagyott Balaton

  • 2015. január 02.

A képek december 30-án, hétfőn készültek ezek a lélegzetelállító felvételek a hőn imádott Balatonunk partján. A hőmérséklet egyik napról a másikra esett mínusz alá és a szél ilyen csodát varázsolt a megfagyott vízből. Képgalériánkért kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Már jegyek kaphatóak a Balaton Soundra

  • 2014. december 01.

December 1-jén 12 óra 1 perctől indul a 2015-ös MasterCard Balaton Sound jegyértékesítése – jelentették be a fesztivál szervezői. Jó hír, hogy az első 10.000 bérletet “early bird” áron, azaz 39.900 forintért lehet megvásárolni. A Sound július 9-12 között lesz Zamárdiban, a bérleteseket pedig egy nulladik nap is várja.

olvass tovább

Sirályok, hattyúk, Annák

  • 2014. november 25.

Zoób Kati nevével fémjelzett, exkluzív magyar divatmárka, az ATTITUDE 2015-ös tavasz/nyár kollekciójának bemutatóján szembejött velünk a légies, éteri szépség varázslata. A Balatonfüredi Álmok: Sirályok, Hattyúk, Annák címet viselő, 2015-ös tavasz/nyár kollekció hangsúlyosan a nemzetközi trendekre reflektál. Az esemény egyúttal a Divatház életében egy új fejezetnek is előfutára volt, ugyanis hamarosan a tervező nevéhez kapcsolódó összes márkát felvonultató Katti Zoób ATTITUDE üzlet nyílik Budapesten, a Haris közben. Tekintsétek meg a bemutatón készült videót és képgalériát!

olvass tovább