Kulcsszó keresés /


A szantálfa szépítő hatásai

  • 2015. december 22.

Be kell ismernünk: az emberek többsége bizony nem születik tökéletes bőrrel. Hegek, pattanások, striák, aknék – csak néhány hétköznapi probléma, ami megnehezíti mindennapjainkat. Néha persze megesik, hogy a különböző szappanok, krémek, sőt, olykor még a kozmetikus is csődöt mondanak. Ám azoknak sem kell búslakodni, akik nem ütötték meg a főnyereményt a genetikai lottósorsoláson – meg az igazin sem. Ugyanis most egy költséghatékony, könnyen elkészíthető szépségtippet ajánlunk. Illetve egyenesen ötöt! Íme, a szantálfa ötféle szépítő ereje!

olvass tovább

Mindent a mandulaolajról

  • 2015. december 19.

Van egy olaj, amit ugyanolyan jól tudok használni a főzéshez, mint a bőrápoláshoz. Édeskés íze van, és csodálatos illata. Az egyik legelőkelőbb “tag” az olajok általam annyira szeretett nagy családjában. Ez a mandulaolaj. Megérdemli, hogy ejtsünk róla néhány elismerő szót!

olvass tovább

5 pakolás a fáradt arcbőrre

  • 2015. augusztus 15.

Ha egy fárasztó hét után S.O.S. megoldásra van szükséged, hogy ragyogóbb legyen az arcbőröd, próbáld ki az alábbi, otthon elkészíthető arcmaszkokat. Hiszen mi más lehetne hatásosabb, mint a természetes alapanyagokból kikevert pakolás, egyenesen a hűtőből?

olvass tovább

Ne csak napozz, hidratálj is!

  • 2015. július 31.

Kedvenc évszakunk a nyár! Bőrünket simogatja a napsugár, hűsíti a lágy szellő, nyaralás közben akár a tenger hullámai is. De azt is mindannyian tapasztaljuk, hogy ezek a csodás élmények otthagyják nyomukat a bőrünkön is! Tippjeinkkel otthon, vagy akár már a szállodaszobában regenerálhatod a kiszáradt bőrt, és pótolhatod a vízveszteséget!

olvass tovább

5 módszer a narancsbőr ellen

  • 2015. július 18.

Ahhh, narancsbőr. Hiszen kinek nincsen? Nagyon nehéz tőle megszabadulni, mivel a probléma a bőr legalsó rétegében leledzik, ezért a különböző krémek és kezelések csak ritkán használnak. De akkor mit lehet tenni ellene?

olvass tovább

6 DIY arcmaszk a nyárra

  • 2015. július 13.

Nyáron imádunk kint lenni, strandolni, napozni vagy kirándulni, ellenben hajlamosak vagyunk megfeledkezni a bőrünk ápolásáról. Persze, ha mindig bekened magad a kedvenc krémeddel az jó, de próbáltad már mással hidratálni a bőrödet? Például egy olyan arcmaszkkal, amit te magad készítettél?

olvass tovább

9 tipp a tökéletes nyári alapozó kiválasztásához

  • 2015. június 04.

A forró nyári napokon az arcunkat vastagon befedő alapozó az utolsó, ami eszünkbe jut, mint fontos kellék. A megfelelő termék hosszadalmas kiválasztása pedig talán még hátrébb található a sorban. A következő tippek viszont segítséget nyújtanak a minőségi és gyors választáshoz:

olvass tovább

L’erbolario napvédő termékek

  • 2015. május 20.

A L’erbolario olasz natúrkozmetikumok szortimentjének kiemelt tagjai a napvédő termékek. Kínálatunkban a legmagasabb védelmet biztosító krémektől a kuriózumoknak számító finomságokig minden megtalálható.

olvass tovább