5 ok, ami miatt nem bírjuk a karácsonyt

  • 2016. december 22.

Ahogy fogynak az ablakok az adventi naptáron, minket elkap az izgalom, hogy mikor leszünk túl a karácsonyon... Minden évben ugyanaz a menet: a szép díszek alatt végtelen viták, megállás nélkül szólnak az őrjítő karácsonyi zenék és még a macska is feldöntötte a karácsonyfát. Ismerős? Dőlj hátra a karosszékben egy bögre forralt borral: a CBS Reality most összegyűjtött nekünk 5 okot, amiért felnőttként már nem annyira békés a karácsony.

olvass tovább

A 11 legtitkosabb celebesküvő

  • 2016. december 06.

Vannak, akik világgá kürtölik egybekelésük hírét, félistenként ünneplik magukat, és lakodalmukra meghívják az egész világot, azonban egyre több híres páros vonul vissza a rivaldafényből, hogy szeretteik szűk körében esküdjenek örök hűséget egymásnak.

olvass tovább

10 tipp, hogy a te lakásod is harmonikus, ázsiai hangulatot idéző legyen

  • 2016. november 22.

Egy ázsiai stílusú belső tér minden otthonnak békés, meghitt hangulatot kölcsönöz. A legtöbben rohanó városi életmódot folytatunk, de ha egy ilyen otthonba térhetünk haza, sokkal könnyebb elfelejteni az egész napos stresszt és helyreállítani a belső egyensúlyunkat. Az ázsiai dizájn valójában több stílus keveredéséből alakult ki, japán, kínai és indiai témák is felfedezhetők benne. Mi most mutatunk néhány trükköt, amiknek segítségével akár a Te otthonodból is kialakítható a nyugalom szigete.

olvass tovább

Ho’oponopono- Beszélgetés Mabel Katzcal

A Ho’oponopono bárhol, bármikor gyakorolható, és mindenkinek működik – aki gyakorolja. Ezt a megbocsátáson, elengedésen és hálán alapuló technikát ma már sok millióan alkalmazzák világszerte a saját békéjük megteremtésére. Segítségünkre van abban, hogy felül tudjunk emelkedni a problémáinkon, hogy a fejlődés lehetőségeként éljünk meg minden, az életünkben történő eseményt, ne tragédiaként kezeljük az átmeneti nehézségeket, és ne higgyünk abban, hogy minden, ami eddig történt, újra megismétlődik. A vonzás törvénye ugyanis működik.

olvass tovább

Jógával a belső békéért és megnyugvásért

  • 2016. szeptember 06.

A korábban poszttraumás stressztől és depressziótól szenvedő Heidi Williams nemi erőszak áldozata, aki a sok szenvedés után a jógában találta meg békességét. Miután majdnem elveszítette hathónapos gyermekét, öngyilkosságot kísérelt meg, végül azonban a jóga újraszínezte életét, most pedig azoknak az embereknek segít, akik hasonlókat élnek át, mint ő egykor.

olvass tovább

Ez volt Woodstock 1969-ben

  • 2016. augusztus 27.

1969-ben közel fél millió zenekedvelő ember gyűlt össze New Yorkban, a legendás 3 napos Woodstock Fesztivál miatt. "3 napos béke és zene"- hirdették a szervezők, és valóban az elhíresült fesztivál tényleg a szabadság keretében zajlott le. Virágkoszorúk, sáros föld, meztelen emberek, tánc és persze olyan nagynevű előadók, mint például Jimi Hendrix. Utazzunk vissza az időben és nézzük meg, milyen volt 1969-ben Woodstock!

olvass tovább

Jó házasságból jöttem

Sok mindentől függ, ki hogyan keres és talál magának társat. A múltunktól éppúgy, mint a jövőnkbe vetett hitünktől. Sebeket ejtünk és szerzünk kapcsolataink során, amelyekkel meg kell küzdenünk, s amelyeket meg kell tanulnunk a helyükön kezelni. A magam részéről abban hiszek, hogy előbb-utóbb mindenki megtalálja azt, akivel kölcsönösen meggyógyítják egymást, hogy aztán boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban folytathassák az életet, aminek végső soron a boldogságról kell szólnia!

olvass tovább

Örökké a Szívek királynője - Lady Diana ma volna 55 éves

55 évvel ezelőtt született és már 19 esztendeje nincs közöttünk. Mindössze 36 éves volt, amikor üldözői bekergették autóját azon a végzetes éjszakán a párizsi Alma alagútba. Stílusa, jósága, a jólétért, az emberekért való tettei egy egész világ kedvencévé léptették elő, talán ezért is volt iránta túlzottan nagy az érdeklődés, és talán ez lett a veszte is. Az őt üldöző paparazzók közül végül senkit nem vontak felelősségre, utolsó szerelmének, a vele együtt elhunyt Dodi al Fayednek az édesapja pedig máig gyilkosságot emleget. Az igazság feltehetően sohasem fog kiderülni. Az emlékeinkben így marad meg Diana hercegnő:

olvass tovább