Kulcsszó keresés /


Hurrá, itt a szeptember

  • 2014. szeptember 02.

Kevesen érzünk így nyár végén. Legtöbbünkben bekapcsolnak gyerekkori érzéseink, és csak nyújtanánk az augusztust a végtelenségig. Marasztalnánk még a jó időt, a világos reggeleket, a lustálkodást, a gondtalan napokat.

olvass tovább

Szilvakrémes-pisztáciás pohárkrém

  • 2014. augusztus 28.

Ültem itt a Fonyódi házunk teraszán és megcsapott az ősz illata. Ahogy fúj a szél, ahogy süt a nap, így augusztus végén már egész más. Nincs ezen mit keseregni, nekem például az ősz a kedvenc évszakom. Ez a hangulat ihlette ezt a tényleg pofon egyszerű desszertet, aminek a színei engem nagyon emlékeztet a majd lehulló avar színeire.

olvass tovább

Több mint 50 jakuzzi egyetlen helyen

  • 2014. augusztus 27.

Világklasszis jakuzzik, különleges élménymedencék, felsőkategóriás kerti bútorok és grill szettek – egy helyen. Augusztus 22-31. között 17. alkalommal nyitotta meg kapuit a SpaTrend Expo, a wellness élmények óriás bemutató terme.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 27.

  • 2014. augusztus 27.

A mai napon tervezz egy érdekes napot, újítsd meg erősségeidet. Ma keress lelki társakat, szerezz ismereteteket, művelődj . Napi megerősítés: jól bánok az élettel és az emberekkel, ők is jól bánnak velem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. augusztus 26.

  • 2014. augusztus 26.

A mai napon rendezd az ellentmondásos érzéseidet, stabilizáld magad, döntsd el mit akarsz valójában. Ma test-lélek - szellem, ezoterikus programok. Napi megerősítés: az Élet jó, és egyre jobb , ha arra fókuszálok ami szép és jó.

olvass tovább

Az őszi-téli szezon legmeghatározóbb trendjei

  • 2014. augusztus 26.

Az idei nyár amúgy sem kényeztetett el minket az időjárást illetően, de az augusztusi tűzijáték után már hivatalosan is csak a vénasszonyoknak jut belőle. Éjszakánként már határozottan kopogtat az ősz, az üzletek polcait is lassan elárasztják az új kollekció darabjai, ideje tehát számításba vennünk a következő szezon legmeghatározóbb trendjeit.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 23.

  • 2014. augusztus 23.

A mai napon vedd körül magad barátaid szeretetével. Ma munkával, karrierrel kapcsolatos terveidet írd le. Napi megerősítés: Jó emberi kapcsolatokkal, szeretettel veszem körbe magam , minden lehetséges, mindig van választásom.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 22.

  • 2014. augusztus 22.

A mai napon ne hozz elhamarkodott döntéseket. Ma új Életkezdetre van lehetőséged, jól fontold meg a döntéseidet, merre vegyen irányt életed. Napi megerősítés: elkötelezem magam a boldogság és a szabadság mellett és eszerint döntök és cselekszem.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 21.

  • 2014. augusztus 21.

A mai napon végezd sikerrel a napod összes tevékenységét. Ma vizes tevékenységek,kúrák, wellness kezelések, törődés önmagunkkal. Napi megerősítés: minden élethelyzetben megtalálom a jót és a jó gondolatokat.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. augusztus 20.

  • 2014. augusztus 20.

A mai napon légy Hálás a Földanya minden kedvességéért. Ma otthoni beszélgetések, családi témák napja van. Napi megerősítés: a legfontosabb dolog a világban szeretni és szeretve lenni.

olvass tovább