Kulcsszó keresés /


6 izgalmas pszchológiai trükk, amit bármikor bevethetsz

Az emberi természet és gondolkodás hihetetlenül izgalmas, ráadásul minden ember különleges, és mindenkiből csak egy van. Éppen ezért annyira sok érdekes dologra ébredhetünk rá nap, mint nap, amikor interakcióba kerülünk másokkal. Nagyon izgalmas figyelni, és próbálni megérteni a másikat. A pszichológia pont ebben van a segítségünkre. Következzen 6 izgalmas pszichológiai trükk, amit te is biztosan ki akarsz majd próbálni!

olvass tovább

A titkárnő is ember?

  • 2014. május 12.

Egy olyan kampány indult el 2014-ben, mely azt tűzte ki célul, hogy az év titkárnőjét keresik. Amikor ezt meghallottam, azon kezdtem el gondolkodni, hogy képes-e ez a kezdeményezés sikeres lenni: mernek-e jelentkezni a versenyre, mi lesz a fogadtatása és reakciója a médiának, valamint a társadalomnak. Érdemes feltenni azt a kérdést, hogy van-e értéke ma Magyarországon a titkárnőnek? Megbecsülik-e ezt a szakmát vagy egyáltalán hogyan viszonyulunk azokhoz a nőkhöz, akikről megtudjuk, hogy titkárnő. Írásomban pszichológiai szempontból venném górcső alá a fent említett kérdéseket, melynek célja, hogy értsük meg a sokszor tudattalan tényezők hátterét.

olvass tovább

Fagylalt ünnep

  • 2014. május 08.

A magyar kézműves fagylalt napja 2014. május 8. Ezen a napon féláron lehet fagylaltozni az akcióhoz csatlakozott több, mint 200 fagyizókban.

olvass tovább

13 kedvenc táska magyar tervezőktől

  • 2014. április 24.

A Seraphstore online boutique polcairól válogattuk ki nektek kedvenc táskáinkat kizárólag magyar tervezők munkái közül. Az áruház nyitási akcióval kedveskedik az újdonsült vásárlóknak, a Style.hu olvasóinak pedig 10% kedvezményt ad a feltüntetett árbakból a készlet erejéig. Csemegézzetek bátran kedvetekre!

olvass tovább

Biztonságos a gyerekülésed?

  • 2014. március 14.

Ezen a héten a Biztonság hete akció alkalmából fokozottan ellenőrzik majd az utakon közlekedők megfelelő gyermekülés beszerelését, különös tekintettel a helyes bekötésre, a légzsákok állapotára, a biztonsági öv műszaki állapotára vonatkozóan.

olvass tovább

Apasági vizsgálat várandósan

  • 2014. január 20.

Két nő, egy eset: féltékenység, elutasító, rosszindulatú családi légkörben generált és a másikat ténylegesen megsértő akciók (pl. rosszindulatú pletykák), viták és temérdek feszültség - elkeserítő és egyúttal megalázó helyzet az érintettek számára, melyben végső soron egy ártatlan babát vélünk látni. Az, hogy kiben mikor ébred fel a kétely, nem köthető a kapcsolat tartósságához. Van, aki egy egy éjszakás kaland, más hosszú házas évek után vonja kétségbe apaságát.

olvass tovább

Megnyitja kapuit a Mikulásgyár

  • 2013. december 07.

Idén is megnyitja kapuit a 2006 óta országosan is elismert karitatív jótékonysági akciójáról neves Mikulásgyár, mely a nehéz sorsú, mélyszegénységben élő gyermekek karácsonyát hivatott szebbé tenni.

olvass tovább

Adventi Ünnep a Bazilikánál

  • 2013. november 21.

Advent első vasárnapján, december 1-jén harmadik alkalommal gyúlnak ki a fények a Bazilika előtt, ahol esténként a megnyitó napjától az újévig Budapest leglátványosabb vizuális élményében lehet része a látogatóknak. A Bazilika homlokzatán életre keltett karácsonyi motívumok mellett az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat vásári forgataggal, korcsolyapályával, színes programokkal és jótékonysági akciókkal fűszerezi az ünnepi készülődést.

olvass tovább