Kulcsszó keresés /


Eljött a sálak ideje

  • 2012. szeptember 19.

Nehezen engedjük el a nyarat, mégis van előnye az őszi évszakoknak is. Ami a divatot illeti: réteges öltözködés, dzsekik, és a várva várt sálak.

olvass tovább

8 éve Rihannával

  • 2012. május 14.

Robyn Rihanna Fenty napjaink legsikeresebb énekesnője. Még csak 24 éves, de már 8 éve reflektorfényben éli mindennapjait. Pon the replay című száma 2005-ben debütált, és Riri azóta is non-stop beszédtéma. Nem csak zenéi és magánélete, de öltözködése is.

olvass tovább

Lenny Kravitz szőrös székei

  • 2012. április 23.

A z amerikai rocker öltözködése igen egyedi: kedveli a szőrös, állatmintás holmikat. A Kartell dizájnbútorokkal foglalkozó cég megkereste Lennyt egy szék project miatt.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XV. / Vasárnap

  • 2012. április 01.

Imádom az otthonom. Szerintem a lakás pontosan annyi mindent elmond rólunk, mint az öltözködésünk. Számomra a lakás aktív, dinamikus élettér és nem múzeum. Egyszerű, természetes, kényelmes és hangulatos kell hogy legyen a biztonságérzetünk miatt . Tavasszal a teljes megújulás és újjászületés nevében rendszeresen átrendezem. Tudom, még a gondolatától is frászt kap minden férfi, de szerintem ezen a téren sem szabad beleragadni a szokásokba, s egy életen át az ágy bal oldalán aludni… Néha fel kell rázni magunk körül a dolgokat, hogy az életünk más megvilágításba kerüljön.

olvass tovább

Így öltözz, ha alacsony vagy!

  • 2011. augusztus 19.

Az alacsony nőknek a felsőruházati termékek vásárlásnál a legtöbb problémát a blúzok, kabátok túl hosszú ujjhossza okozza, illetve, ha még megfelelő is a csípő-, derék- és mellbőség arányuk, akkor is az alacsony nő számára a ruha bőnek tűnhet. Épp ezért előfordulhat, hogy teltebbnek mutatja a viselőjét. Nézzük, hogy nekik mire kell odafigyelniük a megfelelő ruhák kiválasztásánál!

olvass tovább

Utazás a blézer körül

  • 2011. július 13.

A női felsőruházat hagyományos darabjai közül több is megújul, ami kihat a mindennapi és az üzleti viseletre, az elegáns és a sportos megjelenésre, a dekoratív és a letisztult stílusra egyaránt. A középpontba a blézer kerül, e köré rendeződnek mind a nőies, mind a sportos modellek. A nagy visszatérők egyike az ingblúz, s hozzá hasonlóan új életre kelnek a chinók és a farmerok is.

olvass tovább

Speciális öltözködési tippek nyárra

  • 2011. június 29.

Harc az UV, a hőség, az izzadás ellen öltözködés-innovációval. A rendszeres nyári záporok ellenére napról-napra nagyobb a hőség, ezért fontos, hogy megvédjük bőrünket a káros UV sugaraktól, szervezetünket pedig a nagy melegtől. Jó hír: nem kell lemondani a rég áhított szabad programokról, már néhány egyszerű öltözködési tanács is nagy segítség lehet a baj elkerülésében. Csakúgy, mint az a technológia, amely már az izzadtság láthatatlan elvezetésére, gátlására is képes.

olvass tovább

Milyen harisnyát vegyünk?

  • 2011. június 28.

Harisnyavásárláskor olykor bizony nem szabad spórolnunk, mert később nagyon megbánhatjuk. Ezért, mielőtt az olcsóbbat választjuk, érdemes megkérdezni az eladótól, mivel tud többet a másik, amelyik szeme ugyan hasonló.

olvass tovább

A fürdőruha története

  • 2011. június 23.

Idén nyáron is számtalan rafinált szabású és egyedi színvilágú fürdőruhán akadhat meg a kíváncsi női szem. Divattörténeti összeállításunkból ellenben az derül ki: nincs új a nap alatt!

olvass tovább