Minden, amit tudni akartál Valentinről

  • 2016. február 14.

Szent Bálint, avagy Valentin alakját számos legenda övezi. Ki is volt ő pontosan? Létező személyről van szó? Egy emberről beszélünk, vagy több keresztény mártírról van szó? Tudtad, hogy nem csak a szerelmesek védőszentje?

olvass tovább

Isten éltessen Ashton Kutcher!

  • 2016. február 07.

Ashton Kutcher még mindig ügyeletes kölyökképű szívtipró, noha éppen ma tölti be 37. életévét. A jóképű színész születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk róla néhány érdekességet és a legjobb filmjeit is.

olvass tovább

Fotósorozat a lányról, aki nem hagyja, hogy lencsevégre kapják

Mikaël Theimer francia származású, Kanadában élő üzletemberből lett fotóművész, aki bevallása szerint sosem akart fotós lenni, az élet alakította így. A hangsúly nem is a fényképészeten van, hanem az embereken, akiket a kamerán keresztül megismerhet; a történeteken, amik egy kattintással felszínre kerülnek, és a helyeken, ahová mindennek köszönhetően szerencséje volt eljutni.

olvass tovább

Ezek a mai fiatalok, vagy inkább a „Z”-k

  • 2016. január 15.

A Z generáció új típusú nemzedék. A “Z”-khez tartozol, ha 1995 és 2012 között születtél. Ha „Z” vagy, te már egy olyan világba csöppentél, ahol mindenkinek szinte lételeme a web 2.0. Ez azoknak a netes szolgáltatásoknak a neve, amit használunk.

olvass tovább

Isten éltessen, Orlando Bloom!

  • 2016. január 13.

Egykor Hollywood aktuális szépfiúja volt, és hiába öregszik, azért jól áll neki. Még manapság sem felejtünk el megemlékezni Orlando Bloomról, aki ma ünnepli 39. születésnapját!

olvass tovább

10 érdekesség a Holtpont c. filmről

  • 2015. december 28.

Bár az év utolsó napján mutatják be a Holtpont című filmet,eséllyel pályázik az év legizgalmasabb alkotás címére. Ki gondolná, hogy Kathry Bigelow kultfilmjét 24 éve, 1991-ben mutatták be Keeanu Reeves-szel és Patrick Swayze-vel. Az újragondolt változat apropóján összeszedtünk pár érdekes információt a filmről.

olvass tovább

10 jel, hogy sorozatfüggő vagy

  • 2015. december 03.

Valljuk be, a sorozatfüggőség a legújabb népbetegség. Nagyjából az összes barátom ebben szenved, sőt, egy nyár erejéig én is elkaptam ezt a csúf kórságot, amikor kicsit elveszíttettem az időérzékemet az Upper East Side-ot bámulva. De meddig normális, és honnantól számít függőségnek kedvenc sorozatod követése? Ha ebből a 10 pontból legalább 5-ben magadra ismersz, azt hiszem, téged is diagnosztizálhatunk!

olvass tovább