Kulcsszó keresés /


Így üzeni a nő, hogy szeret

Nem kellene, hogy nehéz legyen kimondanunk a „szeretlek” szót, de tegye fel a kezét, akinek nem rándult görcsbe a gyomra az első alkalomnál, mielőtt elhadarta volna. Hihetetlen mennyi súlyt hordoz egyetlen apró szó, nem?

olvass tovább

Csendesítsd el a kritikus énedet

Néha nem is gondolunk bele, hogy a belső dialógusaink mekkora jelentőséggel bírnak. Hogy egy-egy gondolat lépcső is lehet a céljainkhoz, vagy pont, hogy visszaránthat minket és béklyót köthet a lábunkra. Sokszor észre sem vesszük, hogy az egyetlen ember, aki közénk és a siker közé furakszik nem más, mint mi magunk.

olvass tovább

Lejátszási lista nyári hétköznapokra

  • 2017. július 10.

Összegyűjtöttünk néhány olyan slágert, amely segít átvészelni a munkában töltött napokat ebben a szép, nyárias időben. A most következő zeneszámok mind-mind elrepítenek minket fejben a tengerpartra, ahol koktélt szürcsölgetve élvezzük az életet.

olvass tovább

5+1 ok, miért jó nyáron randizni

Napsütés, önfeledt hangulat és számtalan szabadtéri, nyári program. A következő cikkben összegyűjtöttünk néhány okot, miért jó nyáron randizni. A továbbiakban 5+1 olyan pontról olvashatsz, amelyek egyfajta „útmutatást” adnak számodra, hogy egy igazán felejthetetlen randevúban legyen részed! Íme, a lista!

olvass tovább

Staycation Budapesten

Külföldi blogokon már sokszor találkoztam a staycation fogalmával, amely a “stay” és a “vacation” szavak csodálatosan kreatív ötvözete, és körülbelül arról szól, hogy hogyan turbózz fel egy (vagy néhány) átlagos napot otthon, a saját városodban, ha éppenséggel nincs időd egy két hetes külföldi nyaralásra. Úgyhogy összeállítottam egy kisebb listát különböző ötletekkel, Budapestre vonatkoztatva, és ha épp nem is vehetsz ki a nyár közepén egy csomó szabit, ezeket a programokat akár egy hétvégébe is bele lehet sűríteni – és szerintem érdemes, még ha némelyik kicsit turistásan is hangzik elsőre.

olvass tovább

5+1 tanács, ha randizni készülsz

Régen randiztál? Vagy még nem is volt részed egy igazán felejthetetlen randiban? Esetleg őrülten keresed az Igazit? Ha mindezek után hevesen bólogatsz, és megfogalmazódott benned néhány igen, akkor csak olvass tovább! A következő cikkben összegyűjtöttünk 5+1 tanácsot, amelyekre érdemes odafigyelned a nagybetűs randi előtt. Lássuk a pontokat

olvass tovább

Miért nem lépünk ki a komfortzónánkból?

A világ egy határtalan univerzum, mely sok kis személyes dimenziónak ad teret. Ezekben a pici világokban önálló gondolatok, világképek, elképzelések, félelmek és remények laknak. Mindannyian annak a békésnek hitt tudatban élünk, hogy az általunk értelmezett világ az egyetlen.

olvass tovább