Kulcsszó keresés /


Nyári víziók a magyar ékszertervezőtől

  • 2014. december 10.

A dorivisy márka 2010-ben indult el és Dóri ugyanebben az évben elnyerte „Az év kiegészítő tervezője 2010” díjat. Azóta minden évben több kollekcióval jelenik meg, melyek azonban nem a divatban megszokott szezonokat követi, hanem egy-egy téma köré épülnek.

olvass tovább

Valódi gyöngyszemek

  • 2014. november 16.

A Majorica gyöngyöket Manacor-ban gyártják Majorca északi részén. Egy Majorica ékszer generációk tudása és több mint 120 év tapasztalata teszi igazán különlegessé. a Majorica kollekciója több mint 800 fajta ékszerből áll, a leg alapabb modelltől a leginnovatívabb designiig, de mindig középpontban a gyöngy-el. A folyamatos változás és megújulás a márka lételeme ezért is mutat be minden évben 4 új kollekciót.

olvass tovább

8 méltatlanul elhanyagolt női kiegészítő

  • 2014. november 11.

Gondosan megválogatod az ékszereidet, az öltözékedhez passzintod a cipődet, a táskádat? A válaszod természetesen igen, de valljuk be, ami nincs a kirakatban, arról bizony hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Az alábbi kiegészítők hű társaink a mindennapokban, gyakran mégis méltatlanul kevés figyelmet kapnak. Fogadd meg a tippjeinket, ügyelj a részletekre!

olvass tovább

2014 a Bering Time éve

  • 2014. november 07.

A cég fönnállásának 4 évében már több mint 50 országban kapható a márka és ez alatt a 4 éve alatt több mint 4 millió órát értékesítettek… a tavaly Angliában az év óramárkájának és Németországban a legjobb új márkának választott dán óragyártó töretlenül halad előre, amit mi sem bizonyít jobban, mint a tavaly nagy sikerrel debütált ékszerkollekció a Symphony és az a több mint 15.000 elégedett értékesítési hely világszerte.

olvass tovább

Ganxsta Zolee-ék a tűzzel játszottak

  • 2014. október 16.

Addig üsd a vasat, amíg meleg! Muri Enikő, Horváth Éva, Ganxsta Zolee és Nagy Sanyi megfogadta a tanácsot. A négy híresség körül csak úgy izzott a levegő, miközben az egyik legősibb mesterségben tették próbára magukat. A sztárok kalapácsot ragadtak, és egy belvárosi kovácsműhelyben alkalmi inasnak álltak. A lányok mexikói ékszereket, a fiúk pedig egy különleges szerencsepatkót készítettek.

olvass tovább

Őszi-téli ékszertrendek

  • 2014. szeptember 30.

Minden az egyedi elegancia körül forog a 2014-es őszi-téli ékszertrendek világában. S hogy mit jelent ez valójában azt négy világmárka, a Thomas Sabo, a Pandora, a STORY és a Micheal Kors képviselői mutatták be a MOM Parkban található Silver Islands Buda Ékszerszigetnél. Az új kollekciókat ezúttal is az elegáns vonalak és az alkotás lehetősége jellemzi, hiszen rengeteg különleges darab áll a szépség iránt rajongók rendelkezésére, hogy megálmodják egyedi kiegészítőiket.

olvass tovább

7 tény a Fabergé tojásokról

  • 2014. szeptember 22.

Ezek a különleges ékszerdobozkák legendává váltak, milliókat érnek, és néhány másodperc alatt kelnek el az aukciókon, ha valamelyik büszke tulajdonos túl kíván adni rajta. Lássuk a legenda részleteit, és nézzétek meg a leggyönyörűbb darabokat képgalériánkban!

olvass tovább

Barbie evolúció

  • 2014. augusztus 21.

55 éves ez a hölgy, aki még mindig egyike a legcsinosabbaknak. Szőke haja, pisze orra, széles mosolya, karcsú dereka, magassarkúért kiáltó lábfeje tette az egyik legnépszerűbb játékszerré.

olvass tovább

Ékszerbe borulva

  • 2014. augusztus 06.

A jól kiválaszott ékszer a legegyszerübb ruhatárat is képes feldobni. A mutatós ruhákhoz viszont minimalista darabokat válassz! Legyen ez a megújulásod kezdete!

olvass tovább