Kulcsszó keresés /


Milyen alakra milyen fürdőruha? Találd meg a számodra ideális fazont!

  • 2014. május 30.

Imádod a nyarat, de a fürdőruha vásárlás valóságos kínszenvedés? Úgy érzed, nem elég nőies az alakod, túl kicsi a melled, széles a csípőd, vastag a combod, vagy zavarnak a hurkák a hasadon? Egy csinos, divatos darabra tennéd le a voksod, mégis a tükörbe nézve valahogy nem az igazi? Most segítünk megtalálni a számodra ideális fürdőruhát! Idén ne feszengj, és ne takard el magad a strandon, inkább tanulmányozd a Style.hu fürdőruha kalauzát, mi garantáljuk, hogy megtalálod az alakodhoz illő, legmegfelelőbb darabot.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. április 30.

  • 2014. április 30.

A mai napon hagyj fel minden tétlenséggel,változtass. Ma beszerzések, vásárlások, otthonod rendezése, szép környezet tervezése. Napi megerősítés: rendezett az életem , mindig biztonságban vagyok.

olvass tovább

Nyuszi dilemma

  • 2014. április 12.

Húsvét közeledtével számos szülőben megfogalmazódik a kérdés: ajándékozzon-e élő nyulat gyermekeinek. A szakértők óva intenek a felelőtlen állatvásárlástól. Röviden összefoglaltuk mivel is jár egy ilyen kisállat tartása.

olvass tovább

10 ajándékötlet tinédzsereknek

  • 2013. december 19.

Egy tini vagy nagyon egyértelmű dolgokra vágyik és már határozott véleményt alkot bizonyos dolgokról, vagy még nagyon kesze-kusza érzelmi világban él, és iszonyat nehéz kiigazodni rajta, hogy mit is akarhat valójában. Nem állítjuk, hogy könnyű dolog nekik a vásárlás, de reméljük, hogy ebben a tízes listában akad olyan, ami elnyerheti tetszését a te tinidnek is.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 13.

  • 2013. december 13.

A mai napon megfontolt légy , ne hozz elhamarkodott döntéseket. Ma elindíthatod Luca napján a jövőd tervezését, minden nap mától (12 napig karácsonyig) megmutatja a jövő éved . Minden nap egy hónap. Húzz kártyát vagy nyiss Ji Kinget. Ma végezd el a beszerzéseket, nagybevásárlást. Napi megerősítés: Tudatosan törekszem a Jó gondolatokra, érzésekre, mert tudom, hogy ahogy érzem magam most, azzal teremtem a jövőm.

olvass tovább

10 ajándékötlet iskolásoknak

  • 2013. december 09.

Sokszor az ember azzal sincs tisztában, hogy a saját gyerekét mivel lepje meg a fa alatt - de még ennél is nehezebb dolguk van azoknak, akik szeretnének valami hasznos ajándékkal beállítani gyermekes ismerőseikhez, csupán nem tudják mit lehet venni egy kisgyermeknek. Karácsonyig ebben szeretnénk segítséget nyújtani, így igyekszünk minden korosztályhoz ötleteket adni nektek, hogy könnyebb legyen a választás.

olvass tovább

10 tipikus karácsonyi ajándék újragondolva

  • 2013. december 08.

Ugye mindenki ismeri a sablonajándékokat, amiket minden évben kap, vagy akár vesz is? Kerestem pár alternatívát a ruhaneműk és hasonlók ajándékozásának felpezsdítésére, ha esetleg valaki még nem áll jól a karácsonyi vásárlással, az bátran inspirálódjon!

olvass tovább

Minden bolt egy fedél alatt

  • 2013. november 26.

Nyugaton óriási kultúrája van az online vásárlásnak, nálunk csak az utóbbi pár évben érzékelhető növekvő tendencia ezen a téren, főként a divatbloggereknek köszönhetően, akik előszeretettel mutatnak be külföldről rendelt szettekből álló outfiteket. Az átlag magyar tartózkodik az ilyen típusú shoppingolástól, mert mi van, ha mégsem jó a méret, nem úgy áll, ráadásul a bankkártyás fizetés is éppen eléggé nyugtalanító, inkább irány a pláza, maradjanak a jól megszokott tömegtermékek a befutók.

olvass tovább