Kulcsszó keresés /


A jóga varázsa, India kincsei

  • 2015. június 24.

Mi is a jóga igazi varázsa? Hogyan ejti rabul a gyakorlót, válik életmóddá, életszemléletté? Azt tapasztalom, hogy a testkultúra a szellemi értékekkel integrálva, óriási hiányt pótol mind egyéni, mind közösségi szinten: a belső tudatosság növelésével (egyéni és társadalmi szinten is) a testünkben és lelkünkben tobzódó féktelen energiák, vágyak, görcsök, félelmek legnagyobb megszelídítője, filozófiája pedig kultúránk nemesítőjévé, értékrendszerünk fejlesztőjévé válhat. A sok évezredes tapasztalati tudomány a belső harmónia, a lelki béke szubjektív élményét hozza el zaklatott világunknak, méghozzá egyszerűen megtanulható gyakorlatokkal.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 12.

  • 2015. április 12.

A mai napon tedd Áldottá az otthonod, gyújts egy gyertyát, és meditálj, légy hálás mindenért, amid van , amit egész életedbe tapasztaltál. Ma tegyél rendet otthonodba, és elmédbe. Napi megerősítés: Tudatosságom fényét bekapcsolom, és tudom, hogy boldog gondolatok teremtik a boldog jövőt.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 13.

  • 2014. szeptember 13.

A mai napon lassítsd le az elméd, tudatosan lélegezz, friss tudatosság vár rád, ha így teszel. Ma wellness, pihenés, testápolás, masszázs. Napi megerősítés: figyelek testem üzeneteire, és kényeztetem, ápolom.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. július 29.

  • 2014. július 29.

A mai napon növeld a tudatosságodat és fedezd fel a tehetségeid. Ma éltemódoddal kapcsolatban változtass , tanulj valamit,végezz holisztikus kezeléseket. Napi megerősítés:mindent megteszek, hogy életem minőségét felemeljem , javítsam.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 19.

  • 2013. november 19.

A mai napon növeld a tudatosságod, fedezd fel a tehetséged. Ma mindenképp szervezz társaságot, jó beszélgetéseket. Tegyél meg mindent, hogy jól érezd magad. Napi megerősítés: megélem az összhangot, boldogságot életem minden területén.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 26.

  • 2013. április 26.

A mai napon a teremtő tudatosság nagyon erős, ezért végezz szertartást, meditációt, tegyél bele sok-sok érzelmet és megvalósul a maga idejében. Ma lassítsd le az elméd lélegezz tudatosan. Napi megerősítés: minden lélegzetvételemmel az életet, az örömöt és az egészséget szívom magamba.

olvass tovább

Mit képvisel a 4-es szám?

  • 2012. október 04.

Egyedül vagy, magadért cselekszel, ketten vagytok, máris kétséges minden, a hárommal megjelenik a női szerep, majd a négyessel a férfié a főszerep. A férfi archetípusa mutatkozik meg, szilárdság, céltudatosság és munkabírás. Az anyagi dolgok, a földhözragadt szemlélet, biztonság.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 18.

  • 2012. június 18.

A mai nap a legalkalmasabb kapcsolatok lerendezésére. Ma növeld a tudatosságodat és fedezd fel a tehetségedet. Napi megerősítés: Megélem képességeim, tehetségem megosztom másokkal.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XX. / Csütörtök

  • 2012. május 03.

Ha van egy kis megtakarításom az utolsó forintig magamba fektetem. Az én olvasatomban a legjobb befektetés önmagam továbbképzése, megismerése, a tudatosságomon való mindennapos aktív munka, az egészségem megóvása és életre szóló élmények megszerzése. Hiszem, hogy mindezek egyfajta fizikai kivetülése az anyagi világban is megnyilvánul egyszer, hiszen csak az a bőség valósulhat meg kint, ami bent már létezik.

olvass tovább