Kulcsszó keresés /


10 kihagyhatatlan csajos könyv

  • 2012. január 14.

Teljesen mindegy, hogy szingliként éled az életed, vagy épp egy olyan kapcsolatban, ami már ellaposodott, a könyvesboltok polcain biztos, hogy találsz olyan „csajos” könyvet, amely segít áthidalni az élethelyzeted. Ilyenkor ugyanis hatalmas segítség lehet egy útmutató önmagad megtalálásához, vagy épp egy olyan regény, amely olyan problémáról szól, mint amilyen a tied. Összeállításunk azokat a könyveket mutatja be, amelyet érdemes elolvasnod.

olvass tovább

Luxus legénybúcsúk

  • 2011. október 12.

Sokan azt mondják, a legénybúcsú csak egy rossz indok egy újabb tivornyázásra, de vannak, akik el sem tudnák képzelni az esküvőjüket egy utolsó nagy „szingli” party nélkül. A leendő arák ilyenkor otthon rettegnek, vajon hány streaptease bárban fordultak meg a búcsúztatók, vajon hány whiskey-t ittak eddig, és vajon épségben hazaérnek-e majd.

olvass tovább

Kertiparti kellékei

  • 2010. július 16.

Most, hogy végre TÉNYLEG itt a nyár, szó eshet a kertbe kitelepített vacsorákról is. Alkalom mindig akad, hívhatjuk Tejfakasztó bulinak vagy Végre találtam melót ünneplésnek vagy Befejeződött a kedvenc sorozatunk utolsó évadja kirendelésnek avagy Akkor is összehozom azt a két szingli ismerősömet, ha a fene fenét eszik is akciónak...

olvass tovább

Szex és New York 2.

  • 2010. május 09.

Igen, újratöltve a négy szingli. Hollywoodban (és New Yorkban) úgy látszik a pontos számítások és igényfelmérések után úgy gondolják, hogy az embereknek még mindig szükségük van a rétestésztaként nyújtható franchise-ra. Walt Disney effektusok Intercoméktól...

olvass tovább

Szex és New York

  • 2008. június 09.

A négy New York-i  főállású nehézszingli újra támad.  Persze negyven felé támadni is kell, mert még a végén kifutnak az időből. Egyszóval, a Szex és New York jelenség összefoglalható úgy, hogy a vadászmezőn rohangáló zsákmány igyekszik a vadász célkeresztjébe szaladni.

olvass tovább