Kulcsszó keresés /


Neked kívánom az újévre!

  • 2015. január 01.

Emlékszem a régi szilveszterekre, amikor anyuékkal néztük az év végi kabarét, kölyökpezsgőztünk és tízig átjöhetett a szomszédból a barátnőnk. Hideg telek voltak azok, de emlékezetesek, csakúgy, mint a gyerekkorom. A kutyák akkor is féltek a durrogástól, és amikor rémtörténeteket hallottunk a híradóból csúnya balesetekről és kilőtt szemekről, akkor összerezzentünk és eszünk ágában nem volt hozzányúlni a petárdához.

olvass tovább

A szilveszteri fogadalmak csapdái

  • 2014. december 29.

Szilveszter küszöbén egy pillanat alatt képesek vagyunk fogadalmakat tenni, ígéretekbe bocsátkozni, és a pillanat tört része alatt meg is szegjük őket. Összegyűjtöttük a legfőbb okokat, hogy miért is vallunk legtöbbször kudarcot, ha a fogadalmainkról van szó.

olvass tovább

Viszlát 2013!

  • 2013. december 31.

Újabb év áll mögöttünk, mely remélhetőleg mindenkinek csupa új és izgalmas dolgot hozott az életébe. Ennek örömére illik méltóképpen búcsúzni az esztendőtől, ha pedig 2014-től várod az igazi változásokat, akkor még inkább érdemes átfutni a legnagyobb hírességek idézeteit, melyekkel az óévnek intettek búcsút.

olvass tovább

Feltöltődés 2014-re

  • 2013. december 30.

Karácsony és újév küszöbén mindannyian megállunk egy pillanatra és csendben végiggondoljuk a mögöttünk álló hónapokat, számot adunk magunkban az elmúlt évről. Ez időtájt mindig az az érzésünk, hogy egy korszak lezárult és újult erővel, lendülettel vághatunk neki a következő terveinknek, álmainknak. Ennek az új időszámításnak az örömére, egy játékra hívunk téged, melyet akár már karácsony után, de január 1-től is kipróbálhatsz, egy teljes hónapon át. Ha betartod, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz legyőzhetetlen akadály előtted 2014-ben!

olvass tovább

Dekor ötletek szilveszterre

  • 2013. december 30.

A karácsonyi ünnepek még szinte el se múltak, és újból itt egy lehetőség, hogy kidekoráljuk a lakást, pláne ha vendégeket várunk az év utolsó nagy bulijába.

olvass tovább

Swinges Szilveszter a New Orleansban!

  • 2013. december 20.

Hamisítatlan swing-hangulat fogadja Szilveszter éjszakáján a New Orleans Club közönségét. Az óévbúcsúztató show-t hazánk első számú swing és boogie zenekara, a Group’N’Swing szolgáltatja.

olvass tovább

20 csodás csillogó ruha az ünnepekre

  • 2013. december 15.

Kevés olyan alkalom van egy évben a születésnapunkon kívül, amikor táncolhat rajtunk a fény. Céges karácsony, családi kör, szilveszteri buli, vagy évzárás, bátran válasszunk flittereket, gyöngyöket, aranyat, vagy ezüstöt. Nem alkat vagy életkorfüggő, mindenkinek jól áll!

olvass tovább