Kulcsszó keresés /


Döbbenetesen felelőtlenek a magyar férfiak a szex során!

  • 2011. december 06.

A múlt héten volt az AIDS világnapja, amelynek az alkalmából a Durex készített nemzetközi kutatást. Így derült ki, hogy a magyar férfiak 20 százalékának egyszerre több szexuális partnere is van. A felmérés arra is rávilágított, míg a férfiak ötöde hűtlen párjához, addig a nőknek csupán tizede csalja meg kedvesét.

olvass tovább

A női szexualitás rejtélyei

  • 2010. december 10.

Egyelőre még mindig nem egyértelmű, hogy a nőknek mitől hullámzik életük során a libidójuk. A kutatások szerint a női vágy abban tér el a férfiakétól, hogy nem elég hozzá a vizuális ingerlés, a nőknek a fizikai és lelki ráhangolódásra is szüksége van.

olvass tovább

Carolina Herrera 2011 tavasz/nyár

  • 2010. szeptember 14.

Carolina Herrera, akárcsak Tommy Hilfiger, jubilál. 1980-ban alapított márkája a világ egyik vezető női márkája, kifinomult ízlésű nőknek, akik kedvelik az összetett színvilágú, néhol extravagáns ruhákat. A Carolina Herrera nő ambiciózus, céltudatos nő, de nő és nem férfi. A szexualitás a részletekben rejlik, tartja Herrera, ez idén is alaptörvény nála.

olvass tovább

Gésák titka - Intim torna tanfolyam

  • 2010. április 23.

Célja a nők szexuális ismeretének fejlesztése, az orgazmusban résztvevő izmok erősítése, a szerelmi izmok ügyesítése, szerelmi mozgáskultúránk gazdagítása, a hüvely "érzékenyítése".

olvass tovább

Nemek igenje

  • 2010. április 19.

Spitzer Gyöngyi, vagy ahogyan inkább ismerik, Soma több évtizede segít megtalálni nőknek és férfiaknak egyaránt a bennük szunnyadó, mélyről jövő szexualitást. Mostani könyvében is egy hasonló témában keresi a választ, vagyis a nemiség megtalálását.

olvass tovább

Több reggeli szexet a párkapcsolatokba

  • 2010. április 02.

A reggeli szex az egyik legjobb napindító, és nem csak amiatt, mert endorfinokat szabadít fel. Mégis ennek ellenére gyakran elhanyagolják a párok ezt a tevékenységet a kapcsolatokban. Megkértünk egy szexuálpszichológust, hogy mondja el nekünk, hogyan lehet több élvezetet belecsempészni a reggeli órákba.

olvass tovább