Kulcsszó keresés /


A férfi, akiért nem lehet nem rajongani: Joaquin Phoenix

  • 2018. október 28.

Joaquin Phoenix-től még nem láttunk olyan filmet, amiben ne imádtuk volna, hiszen a Puerto Rico-i származású amerikai színész nem csupán tehetséges, de hihetetlenül szexi is. A mai napon ünnepli a 44. születésnapját, mi pedig ebből az alkalomból a kedvenc képeinket gyűjtöttük össze róla!

olvass tovább

A születésnapos Ryan Reynolds Hollywood egyik legszexibb férfija

Ryan Reynolds látszólag a tökéletes családapa, hiszen Blake Lively férje, és két csodás gyermekük édesapja. A filmjeiben szórakoztató, és számos alkalommal egészen zseniális alakítást nyújt, az interjúk során pedig mindenkit elvarázsol ironikus humorával. Ezek mellett azonban arról sem feledkezhetünk meg, hogy a mai napon a 42. születésnapját ünneplő színész hihetetlenül szexi!

olvass tovább

10 kép, ami bizonyítja, hogy Zac Efron tinisztárból igazi szexi pasi lett

  • 2018. október 18.

Zac Efron-ért tinilányok milliói rajongtak a High School Musical-nek köszönhetően, azonban a színész az elmúlt években azon munkálkodott, hogy rácáfoljon a skatulyára, és megmutassa egyrészt humoros, másrészt pedig férfias oldalát. Mi egészen biztosak vagyunk benne, hogy időközben ő lett napjaink egyik legszexibb pasija, és születésnapja alkalmából most ezt be is bizonyítjuk!

olvass tovább

10 kép a szülinapos Hugh Jackman-ről, melyek megmagyarázzák, hogy miért rajongunk érte

  • 2018. október 12.

Hugh Jackman a mai napon már az 50. születésnapját ünnepli, azonban még mindig (sőt talán egyre inkább) számtalan nő kedvence világszerte, hiszen a tehetséges színész nem csak kedvenc karaktereink bőrében tud felejthetetlenül alakítani, de megállta már a helyét az Oscar-gála házigazdájaként is, mindig nagyon szimpatikus nyilatkozatai vannak, kiegyensúlyozott a magánélete, ráadásul, még mindig nagyon szexi. Azért, hogy az utóbbit bizonyítsuk, össze is állítottunk egy kis galériát!

olvass tovább

Top10: kedvenc képeink Henry Cavill-ról

  • 2018. szeptember 26.

Henry Cavill -akit az utóbbi években olyan nagy sikerű filmekben láthattunk, mint az Acélember, a Mission Impossible vagy az Igazság Ligája- Budapesten van, mi pedig egy galériával szeretnénk bizonyítani, hogy abszolút megérné összefutni a főváros utcáin a sármos és szexi színésszel.

olvass tovább