Napi Üzenet - április 6.

  • 2012. április 06.

A mai nap szórakozásra, kapcsolati programokra a legalkalmasabb. Ma, amibe belefogsz, az minden sikerül és véghez is viszed. Napi megerősítés: Sikeres vagyok, a legjobbat várom el, és azt is kapom.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XIII. / Hétfő

  • 2012. március 12.

Gyakran mondták nekem, hogy a túlpörgésem biztos jele annak, hogy menekülök önmagam elől. Hallgatva a tanácsra a munkát és az aktivitásomat jelentős mértékben visszafogtam és az így keletkezett idő jelentős részét magamra fordítottam. Azt kell, hogy mondjam semmilyen csoda nem történt. Vagyis egy nagy igazságra jöttem rá, mégpedig arra, hogy “jóakaróim” mind sikertelen, boldogtalan emberek voltak, én pedig egy idő után szomorúan, a távolból néztem egykori eredményeimet. Aztán gondoltam egy nagyot és újra belevetettem magam a munkába, a szórakozásba, a jó és rossz élményekbe, egy szóval az Életbe! Nem bántam meg!

olvass tovább

Thaiföld: Pattaya a kényelem-, a luxus-, a szórakozás fellegvára

  • 2011. szeptember 15.

Bangkoktól mintegy 150 km-re fekvő Pattaya Thaiföld elsőszámú fürdőhelye és a turizmus fellegvára: az ott nyaralók számtalan bolt, diszkó, bár, étterem közül választhatnak, de természetesen a híres thai masszázst is kipróbálhatják. Ráadásul a város olyan luxushotellal dicsekedhet, mint amilyen Hotel Pattaya.

olvass tovább

Aquaskipper - szállj a vízen!

  • 2011. augusztus 12.

Itt a legújabb vízi őrület, az Aquaskipper. Az első pillantásra abszurd járgány valójában egy kiváló sporteszköz, mellyel egy igen sajátos rugózó mozgással tudunk a vízfelszínen maradni. Vízfelszínen? Szállni a vízen...

olvass tovább

Balatoni Hal-és Borünnep

  • 2011. június 21.

Június 23-án kezdődik a Balaton környéki bor egyik legjelentősebb eseménye. A programsorozat célja a kultúra, a bor-és gasztronómia minél szélesebb körben történő megismertetése. Az érdeklődőket 4 napon át borbemutató, borvásár várja a balatonfüredi Tagore sétányon felállított borpavilonoknál, ahol sok pincészet kap bemutatkozási lehetőséget, de Füred mellett még sok más helyszín kínál kiváló szórakozási lehetőséget.

olvass tovább

A Top 5-ben a Sziget

  • 2011. március 10.

A "Budapest 266 hektáros szigetén rendezett fesztivál nemcsak kiterjedése, hanem szórakoztató programjainak változatossága miatt is lenyűgöző", a rendezvénysorozatban bungee jumping és úszás is helyet kap - írta az Independent internetes kiadásának blogja.

olvass tovább

Ismét lesz Művészetek Völgye

  • 2011. március 07.

Egyre valószínűbb, hogy idén ismételten megrendezésre kerül a Művészetek Völgye, így Magyarország egyik legjelentősebb szabadtéri kulturális eseménye a tavalyi jubileumi rendezés után ismét várja az igényes szórakozásra és kikapcsolódásra (és persze a bakonyi táj szerelmeseit) vágyókat.

olvass tovább

Boldog új évet! 2011

  • 2010. december 31.

Hát itt van, itt van újra, ismét eltelt egy év. Eljött hát a szórakozás és az önfeledt buli estéje, hiszen az óévet búcsúztatni, az újévet köszönteni nem is lehet, és nem is szabad máshogy, mint boldogan. Ez úton szeretnénk minden kedves olvasónknak boldog, eredményekben gazdag új esztendőt kívánni!

olvass tovább