Stílusiskola: kedvencünk a fekete, minden mennyiségben

Beszélhetünk mi arról, hogy télen azért feldobhatjuk a megjelenésünk színekkel, vagy bátran viselhetünk fehéret, legyünk őszinték, és lássuk be, hogy itt az ideje, hogy feketét viseljünk feketével, minden mennyiségben. Csinos, sikkes, és stílusos, tehát minden egyben, amire szükségünk lehet a tökéletes outfit összeállításakor.

olvass tovább

Magyarország legszebb kiránduló helyei ősszel

Nem tudjuk ki, hogy van vele, de mi nagyon szeretjük az őszt. A táj, meseszép színekben pompázik, és a hideg ellenére, ilyenkor egy picit a kedvünk is jobb lehet, a csodaszép látványtól. Ha pedig szeretsz kirándulni, elhoztuk Neked, hazánk legvarázslatosabb helyeit, amiket ősszel nem szabad kihagyni.

olvass tovább

Top10: kifinomult manikűr ötletek az őszi szezonra

Letisztult formák, visszafogott, pasztell színek, mindez egy kis csillogással vagy csavarral fűszerezve - ez mind-mind tökéletes választás lehet ősszel, amikor a kifinomultabb színek és minták felé fordulunk, legyen szó az otthonunk dekorálásáról, a gardróbunkról, vagy éppen a manikűrünkről. Most az utóbbihoz hoztunk olyan ötleteket, amelyek tökéletesen illenek az őszi szezonhoz!

olvass tovább

Stílusiskola: fekete, fehér és szürke, minden, amire ősszel szükséged lehet

Van egy csomó tündöklő árnyalat, amelyeket a természet inspirál, és bátran színesíthetjük vele a ruhatárunkat, azonban az is egy könnyedén járható út, ha nemet mondnunk a feltűnő színekre, és maradunk alapoknál: fekete, fehér szürke. Bárhogyan tudjuk őket kombinálni, mégis, minden esetben stílusos végeredményt fogunk kapni. Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

Top10: Manikűr ötletek az ősz színeivel

  • 2018. október 06.

Ősszel gyakran előkerülnek a föld színei a ruháink tekintetében. Azonban ez az az évszak, ahol bőven válogathatunk kedvünkre a szebbnél-szebb árnyalatokból körmünk lakkozását illetően. Ehhez segítségül hoztunk Nektek egy Top10-es képes listát. Lapozzátok át!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel sárgát

Az őszi szezonban rengeteg gyönyörű színnel kápráztat el bennünket a természet, ezért most innen próbáltunk ihletet meríteni. Az egyik kedvenc színűnk, ami feltűnő, mégis tökéletesen passzol a sötétebb árnyalatokhoz, a sárga. Ezúttal olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyekben a sárga szín dominál!

olvass tovább