Kulcsszó keresés /


Trónok harca szereplők a valóságban

  • 2015. június 30.

A sorozat, ami jelenleg szinte mindenki fantáziáját mozgatja igencsak felforgatta a színészek, a tervezők és a stylistok mindennapjait. Egy-egy szereplőt talán fel sem ismernénk az utcán, ha szembejönne velünk az utcán, a sorozat alkotói és stábja ugyanis nem kevés energiát fektetnek a karakterek tökéletes megjelenésébe. De nézzük, kedvenc sorozatsztárjaink hogyan festenek a valóságban!

olvass tovább

A sztárok legjobb hotelei

  • 2015. június 02.

Néha a sztároknak sem árt, ha több lábon állnak. Így nem ritka, hogy híres zenészek, színészek szívesen fektetnek a szállodaiparba is. Ezek többnyire különleges luxushotelek, ahová más celebek is szívesen mennek pihenni. Most megmutatjuk, mely sztároknak vannak a legmenőbb szállodáik!

olvass tovább

Brutalitás vagy szórakoztatás?

  • 2015. május 18.

Korábban írtunk már a Bogdáni úti horror házról, ahol hátborzongató, de egyben felejthetetlen csapatépítő tréningen vettünk részt a szerkesztőség tagjaival. Akkor egy igazán izgalmas túrán vezettek végig minket a páratlanul tehetséges színészek, ahol a saját félelmeinkkel kellett szembenéznünk, de éppolyan mértékben, hogy az, jóleső adrenalinként csapódjon le, ne pedig apátiába zuhanva próbáljuk feldolgozni a történteket.

olvass tovább

A Gossip Girl szereplőinek stílusa

  • 2015. március 17.

A sorozatbeli karakterek mind-mind rendkívül egyedi stílussal rendelkeztek, ugyancsak mint az őket alakító színészek. Most nézzük meg, hogy hogyan öltözködtek a Gossip Girlben és milyen ruhákat hordanak a való életben Blake, Ed és a többiek.

olvass tovább

Ki lesz a legrosszabb? - Arany Málna 2015

  • 2015. január 15.

Épphogy túl vagyunk a Golden Globe-gálán, tegnap kihirdetésre került az Oscar-esélyesek listája is, de már a kevésbé hízelgő Arany Málna díj várományosainak nevei is napvilágra kerültek. Az Arany Málnát John J. B. Wilson újságíró, publicista alapította 1980-ban, az Oscar-díj ellenpólusaként, hogy megszégyenítse az amerikai filmipar legrosszabb alakítást nyújtó színészeit, legrosszabb forgatókönyvíróit, dalszövegíróit, rendezőit és filmjeit.

olvass tovább

John Malkovich filmek, amiket látnod kell

  • 2014. december 09.

John Malkovich kétszeresen Oscar-díjra jelölt amerikai színész éppen ma ünnepli 61. születésnapját. Egyike a legkiemelkedőbb amerikai színházi színészeknek, de Magyarországon inkább a mozi világából ismerjük. Pozitív és negatív karaktereket egyaránt hitelesen alakít, amiket mindig aprólékosan dolgoz ki - bár Malkovich úgy vallja, a filmezés csak a pénz miatt érdekes, mert igazi otthonának a színházat tekinti. Az ő tiszteletére összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

Musical Fesztivál

  • 2014. október 16.

A Musical fesztivál eseménysorozat első koncertje kerül bemutatásra a Danubius Music szervezésében. A fellépők között a magyar musical színészek, énekesek kiemelkedő alakjai közül igazi tehetségek szórakoztatják a nagyérdeműt.

olvass tovább

7 dolog, amitől a gyereksztárok bekattannak

  • 2014. október 08.

Mara Wilson igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen ő azon kevés gyerekszínészek egyike, akit nem tett tönkre a korán jött siker. A 27 éves színésznő jelenleg New Yorkban él, és egyáltalán nem vágyik vissza egykori elképesztő karrierjéhez. A Matilda és a Mrs. Doubtfire sztárja mesél arról, milyen is igazából egy hollywoodi gyereksztár élete.

olvass tovább