Kulcsszó keresés /


Hollywood legjobb női rendezői

  • 2014. július 28.

Szinte nincs olyan szakma, amiben a nők ne lennének tehetségesek. Éppen ezért itt az ideje, hogy ne csak a filmvásznon tündökölő hölgyekre figyeljünk, hanem azokra is, akik a kamera másik végén állva veszik át az irányítást mindenekfelett. Ideje szemügyre venni a legjobbakat!

olvass tovább

Kávészünet Pintér Tiborral

Pintér Tibor már a képek alapján is rendkívül karizmatikus személyiségnek tűnik, aki egyszerre színész, operett és musical énekes, producer, rendező és színházigazgató. Mások örülnek, ha legalább egy ilyen magasrendű titulust kiérdemelnek életük során. Tibor azonban nem az a típus, aki egyetlen cél beteljesítése után nyugodtan hátradőlne, mint aki jól végezte dolgát. Egy tavaszi délelőttön, kávézás közben faggattam a színészt a múltról, a jelenről és a jövőről.

olvass tovább

Isten éltessen Quentin Tarantino!

  • 2014. március 27.

Nem tudom, hogy van-e olyan ember, aki még nem hallott volna Quentin Tarantinoról. Az 51. születésnapját épp ma ünneplő rendező, aki színészként, forgatókönyvíróként és producerként is tevékenykedik, alapjaiban változtatta meg a filmipart munkásságával.

olvass tovább

Az eltitkolt Woody Allen film

  • 2014. február 03.

Immáron több mint 20 éve annak, amikor 1993-ban attól volt hangos a média, hogy Woody Allen szexuálisan zaklatta örökbe fogadott lányát, Dylan Farrowt. A botrány Mia Farrow-val való viharos szakításukat kísérte. A legendás filmrendezőt végül a legfelsőbb bíróság ártatlannak nyilvánította, de gyermekeivel csak szigorú felügyelet mellett találkozhatott. Allen mindvégig tagadta bűnösségét az ártatlanság védelmére hivatkozva.

olvass tovább

Születésnapra Indián!

  • 2013. december 10.

P. Szabó István filmrendező ma negyvenegy éves. Tegnap este exkluzív születésnapi vetítést tartott meghívott vendégeinek, így magazinunknak is.

olvass tovább

Lord of the Dance - 2014 márciusában öt városban lépnek fel

  • 2013. november 22.

2014-es Európa-turnéja alkalmával a magyar közönség is újra láthatja a világ legnépszerűbb tánc-showját, a Lord of the Dance-t! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás az 1996-os bemutatása óta példátlan sikernek örvend.

olvass tovább

The Grand Budapest Hotel

  • 2013. november 05.

2014. márciusában kerül mozikba Wes Anderson nyolcadik alkotása, The Grand Budapest Hotel címmel. A Németországban forgatott filmben, a címen kívül, nem sok utal Budapestre, de mégiscsak kedves a szívünknek. A rendező hű maradt önmagához, a megjelent előzetes alapján, ez a film is a játékos, bájos hangulatot idéz.

olvass tovább

A KREA bemutatta legújabb tehetségeit

  • 2013. október 14.

Az alma materem idén is megrendezte félévi kiállítását, ahol a divatstylist, divattervező, enteriőrtervező, fotós, lakberendező, enteriőrstylist, tervezőgrafika, tervezőoperátor, és webdesigner szakon tanuló hallgatók mutatják be vizsgamunkáikat.

olvass tovább

Alakítsd a szobáját az érdeklődéséhez!

  • 2013. október 13.

A hagyományos gyerekszobák kora leáldozóban. Egyre többen próbálják gyermekük szobáját nemcsak színesebbé, barátságosabbá tenni, de az érdeklődési körének megfelelően is kialakítani. A korábbi kocka formákat felejtsük is el, és próbáljunk meg szerteágazóbban gondolkodni, mikor gyermekünk szobáját álmodjuk meg. Segítségül hoztunk néhány példát mutatóba. Egy kis fantáziával mi magunk is alkothatunk hasonló költeményeket, csupán némi alapanyagra és apuka tehetségére lesz szükségünk,vagy egy jó lakberendezőre.

olvass tovább