Isteni epres amerikai palacsinta reggelire

  • 2018. augusztus 07.

Ha nem hagyományos receptekben gondolkozunk, akkor érdemes kipróbálni az amerikai típusú palacsinta receptjét. Elhoztunk most nektek egy igazán laktató napindító reggelit, melyet az eper csak külön szintre emel. Jó étvágyat kívánunk hozzá.

olvass tovább

Overnight oats – zabkása elvitelre

A zabkását gyakran javasoljuk reggelire, hiszen sokáig eltelít és feltölt energiával, ráadásul rengeteg vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz. Korán reggel azonban nem mindenkinek van kedve vacakolni az elkészítésével, nekik ajánljuk az alábbi overnight oats recepteket. Előző este öt-tíz perc alatt összedobható ez a finom és tápláló étel, reggel pedig csak kivesszük a hűtőből és akár a munkába is magunkkal vihetjük.

olvass tovább

Levendulás-citromos pite recept

A nyár egyet jelent a levendulaszezonnal, és azzal, hogy megpróbálunk mindent ennek a csodás növénynek az illatával, színével és ízével megtölteni. Most az utóbbival próbálkozunk, és a citrom savanykás ízével párosítjuk, amely igazán kellemesen eshet a forró nyári napokon.

olvass tovább

Stílusiskola: a szezon egyik kedvence a levendula szín

A levendula kihagyhatatlan nyáron, ugyanis receptekhez és szépségápoláshoz is tökéletes, ráadásul gyönyörű színe mellett sem mehetünk el szó nélkül, amit szerintünk hiba lenne nem beépíteni a ruhatárunkba. Ez a különleges árnyalat tökéletes választás lehet, ha esküvőre vagy valamilyen különlegesebb alkalomra készülünk, de az egyszerű hétköznapokon is megállja a helyét!

olvass tovább

Áfonyás sajttorta recept

  • 2018. június 11.

A sajttorta hosszú évek óta örvend töretlen népszerűségnek, ráadásul a nyári melegben kifejezetten jó választás lehet, különösen gyümölccsel kombinálva. Ezúttal az áfonyára esett a választásunk, hiszen egészséges is, nagyon finom és rendkívül mutatós is. Íme a recept, amivel biztosan mindenkit le fogsz nyűgözni!

olvass tovább

A sajt, ami még Salvador Dalít is megihlette

  • 2018. június 04.

A sajt napját június 4-én ünnepeljük, ez a nap 2018-ban a sajtok királynőjéről, a camembert-ről szól. Ez az a sajtfajta amely összetett ízeivel, különleges textúrájával még Salvador Dalit is megihlette, és amelyet a francia elnökök nyomán kereszteltek el, manapság pedig a szendvicsek elengedhetetlen összetevője. Ínyenc sajtológia és az eperszezon tiszteletére egy epres szendvics recept nem csak camembert rajongóknak!

olvass tovább

Meggyes-csokis pite recept

  • 2018. április 28.

A csoki és a meggy tökéletes párosítás, hiszen a csokoládé édes íze és a meggy fanyarsága igazán harmonikus ízvilágot eredményez. Ráadásul ez egy olyan recept, amit kezdők is könnyedén elkészíthetnek, csupán pár szabad óra és egy kis türelem szükséges hozzá. Nagyon jó ötlet lehet elkészíteni, ha vendégeket várunk, ugyanis biztosan mindenkit lenyűgözünk majd vele!

olvass tovább

Áfonyás kosárka recept

A tavasz és a nyár a lehető legjobb időszak arra, hogy minél több gyümölcsös ételt, sőt, egészen pontosan minél több desszertet készítsünk. Ezúttal áfonyás kosárkák receptjét hoztuk el, amihez a hozzávalók mellett nem is lesz szükségünk másra, csak muffin formára és egy szabad órára.

olvass tovább

Bonduelle Színek kampány: százezreket inspirált!

  • 2018. április 24.

Nagy sikerrel zárult a Bondulle legújabb, „Színesítsd a tányérod” elnevezésű kampánya, amelyet azzal a céllal indított, hogy egyrészt hitelesen közvetítse a márka sokszínűségét, másrészt inspirálja, a főzés élményével ajándékozza meg közönségét. Az öt különböző színre épülő receptvideót közel 400 ezren nézték meg a Youtube-on, de a Facebook-on is népszerűek voltak.

olvass tovább