Kulcsszó keresés /


Hétvégi programajánló: 05.18-21.

  • 2018. május 18.

Idén szerencsére már sokadjára élvezhetjük a hosszú hétvége előnyeit, és három napig tölthetjük izgalmas programokkal az időnket. Ehhez szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani, ezért összegyűjtöttük a főváros legizgalmasabb eseményeit. Remélhetőleg az időjárás is a kedvünkben jár majd, és akkor valóban minden adott lesz egy igazán eseménydús hétvégéhez.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 04.27 - 05.01.

  • 2018. április 27.

Ismét egy hosszú hétvége áll előttünk, ráadásul most 4 napig pihenhetünk, hála a keddre eső május elsejének. Így itt a lehetőség, hogy kiránduljunk, utazzunk, a családdal és a barátainkkal legyünk, ráadásul számos szuper program közül választhatunk Budapesten, amelyek közül a legjobbakat most össze is gyűjtöttük!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 04.20-22.

  • 2018. április 20.

Itt a tavasz, a napsütés és a jó idő, végre élezhetjük a beltéri programok mellett a szabadtéri programokat is. Ezen a hétvégén is rengeteg izgalmas dolgot csinálhatunk majd Budapesten, melyek közül összegyűjtöttük a legjobbakat.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 03.23-25.

  • 2018. március 23.

Már megtippelni sem tudjuk, hogy a hétvégén milyen kedvében lesz az időjárás, és vajon tavaszt, vagy még egy kis telet tartogat számunkra. És bár az időjárásért sajnos nem felelhetünk, próbáltunk nagyon izgalmas és érdekes programokat összegyűjteni a hétvégére, melyeknek köszönhetően egy pillanatig sem fog senki sem unatkozni!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 03.16-18.

  • 2018. március 16.

Az időjárás meglehetősen érdekesen alakul a hosszú hétvégén, ugyanis a kezdés kifejezetten tavaszias és kellemes lesz, míg úgy tűnik, hogy szombaton és vasárnap visszatér az igazi, hideg tél. Az időjárásért sajnos nem felelhetünk, viszont próbáltunk nagyon izgalmas és érdekes programokat összegyűjteni a hétvégére, melyeknek köszönhetően egy pillanatig sem fog senki sem unatkozni!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 03.09-11.

  • 2018. március 09.

Talán végre igazi tavaszi hétvégénk lesz, de legalábbis melegebb és naposabb az eddigieknél. Az időjárásért sajnos nem felelhetünk, viszont próbáltunk nagyon izgalmas és érdekes programokat összegyűjteni a hétvégére, melyeknek köszönhetően egy pillanatig sem fog senki sem unatkozni!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 03.02-04.

  • 2018. március 02.

Nagyon reméljük, hogy már nem kell sokáig "élveznünk" a telet, azonban most összegyűjtöttünk pár szuper program ötletet a hétvégére, amelyekkel könnyedén feldobhatjuk a borongós, hideg időjárást.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 02.23-25.

  • 2018. február 23.

Nagyon reméljük, hogy már nem kell sokáig "élveznünk" a telet, azonban most összegyűjtöttünk pár szuper program ötletet a hétvégére, amelyekkel könnyedén feldobhatjuk a borongós, hideg időjárást.

olvass tovább

Áprilisban ismét Tavasz Terasz

  • 2018. február 19.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében idén is megrendezik a főváros egyik legnépszerűbb kültéri programsorozatát, az Akvárium Tavasz Teraszt. A klub előtti pezsgő teraszon kialakított színpadon – április 1–22. között minden nap – az ország már elismert zenészei és fiatal tehetségei adnak majd ingyenes akusztikus koncertet, míg vasárnaponként a gyerekeket szórakoztatják kedvenc előadóik. A program nemzetközi sztárvendége a legendás spanyol DJ és producer, José Padilla lesz.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 02.16-18.

  • 2018. február 16.

Nagyon reméljük, hogy már nem kell sokáig "élveznünk" a telet, azonban most összegyűjtöttünk pár szuper program ötletet a hétvégére, amelyekkel könnyedén feldobhatjuk a borongós időjárást.

olvass tovább