Kulcsszó keresés /


L.A. Makeup - Mini körömlakk

  • 2011. május 03.

Utazáshoz elengedhetetlen, kiválóan fed a nyár színeit idézi, 5 ml-es kiszerelésben kapható. Kötelező darabja a nyárnak. Hozzá körömlakklemosó, ami acetonmentes, 6 gyümölcsös illatban már a drogériák polcain.

olvass tovább

Jó hír: idén sem marad el a Művészetek völgye

  • 2011. április 27.

Idén is megrendezik a Művészetek Völgyét, az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját július 22. és 31. között, a Balaton-felvidéken lévő Kapolcson és öt társközségében - mondta Márta István, a völgyprogramokat szervező Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylet elnöke kedden, amikor jelképes kapavágással megkezdődött a kapolcsi falumalom és molnárház felújítása.

olvass tovább

Virágszál

  • 2011. április 11.

A 60-as években beköszöntött virágminta korszaka 2011-ben sem áldozott le, továbbra is bitorolják a boltok polcait. Ma is lépten, nyomon mindenhol virágokba ütközünk. A divattervezők idén is mindent virágszirmokkal díszítenek, ezért minden nőnek szüksége van legalább egy tavaszi vidámságot árasztó ruhára.

olvass tovább

A megfelelő síruházat kiválasztása

  • 2010. december 30.

Melyiket vegyem? Sokan teszik fel ezt a kérdést mostanában, a sífelszereléseket árusító üzletek zsúfolásig megtelt polcai előtt ácsorogva. Különböző színek és fazonok, változó anyag és minőség, csillagászati árak. A következőkben néhány támponttal szeretnénk segíteni azoknak, akik megkísérlik felszerelésüket a kor igényeinek és pénztárcájuknak megfelelően tökéletesíteni.

olvass tovább

Radírozni muszáj

  • 2008. augusztus 16.

Egy nő fürdőszobapolcáról sem hiányozhat a jótékony hatású testradír! Most eláruljuk neked, hogyan használd. Ennyit igazán megtehetsz a bőröd egészségéért, szépségéért és rugalmasságáért.

olvass tovább