Kulcsszó keresés /


A Barbie baba evolúciója

  • 2015. november 24.

Az első Barbie babát 1959-ben dobták piacra. Azt hiszem, nem túlzok, ha azt írom, minden '59 környékén vagy azután született kislány gyermekkorának meghatározó része volt a nagyfejű, agyonsminkelt műanyag baba. 56 év alatt azonban nagy változásokon esett át mindannyiunk kedvence.

olvass tovább

Márton Napi Borfesztivál

  • 2015. november 01.

Borok, libák, fűszerek alcímmel, egyedi és új programokkal kerül megrendezésre, immáron már ötödször a Márton napi Borfesztivált 2015. november 5-8. között a Bortársaság, a Bor és Piac és a VinCE Magazin szakmai támogatásával.

olvass tovább

19 Barbie baba öltözék, amit híres designerek terveztek

  • 2015. szeptember 15.

Barbie-t legalább annyian szeretik, mint utálják. Az egyik legvitatottabb játék a piacon. Ám egy dolog tény: a legdivatosabb is. 1959-es születése óta számos nagy márka képzeletét inspirálta, így olyan nagy nevek terveztek neki ruhát, mint Chanel, Dior, Armani vagy Oscar de la Renta, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Mi pedig összeválogattuk nektek a kedvenc Barbie designer ruha szettjeinket. Jó lapozgatást!

olvass tovább

Keresztes Ildikó és Bikini a Budapest Parkban

  • 2015. április 08.

Keresztes Ildikó igencsak sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen tavaly megállta helyét a Sztárban sztár 2. szériájában, megrendezte jubileumi koncertjét, valamint piacra dobta első életrajzi könyvét. Energia, lelkiség, őstehetség és ízig-vérig rock and roll.

olvass tovább

“Drágám, tudnál adni valamilyen krémet?”

  • 2015. március 26.

Tegye fel a kezét, aki nem hallotta még ezt a mondatot élete párjától aki egy – véleménye szerint bőrtípusának tökéletesen megfelelő – női arcápolásra hivatott kémmel zárta le az esti rutint. Szerencsére a piacon vannak már mindkét nem számára ajánlott termékek- erről a későbbiekben ejtünk majd szót- most azonban egy kifejezetten a férfiak számára készült termékcsaládot szeretnénk bemutatni.

olvass tovább

Valódi tavaszhírnök: a medvehagyma

  • 2015. március 21.

Ha az aktuális időjárási viszonyokból nem is, a szezonális zöldségekből, gyümölcsökből lehet tudni, milyen évszak van. Az egyik ilyen jelző növény a márciusban népszerű medvehagyma, ami mostanra ellepi az összes valamirevaló piacot.

olvass tovább

Ilyen a boldogító igen Hilfigeréknél

  • 2015. március 05.

SZENZÁCIÓS HÍR: Tommy Hilfiger piacra dobta első, teljesen elbűvölő esküvői kollekcióját!! A képek varázslatos hangulata arra késztet, hogy mi is csatlakozzunk ehhez a trendi társasághoz, egy ilyen stílusos esküvőn szívesen lennénk vendégek. Legszívesebben pedig azonnal felpróbálnánk a lazán elegáns ruhákat is... Vigyázat hölgyek: a kollekció hamarosan Európában is elérhető lesz!

olvass tovább

Szörényi Örs konyhája: aranydurbincs

  • 2014. december 09.

Egy pénteki koncertről hazafelé tartva meséltem a zenész barátaimnak, hogy másnap kimegyek a piacra és veszek egy szép, frissen vágott csirkét. Megfőzöm a farhátat levesnek és kirántom a szárnyát, combját, mellét úgy, ahogy gyerekkoromban a nagymamám készítette Szegeden. Másnap későn keltünk, megreggeliztünk, játszottunk a gyerekekkel. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy túl késő van már a piacozáshoz. Elmentem tehát az egyik áruházba, abban a reményben, hogy találok valami friss főzni valót. Ott rá is találtam négy, szép aranydurbincsra. Rögtön változott a terv!

olvass tovább