10 kép, ami bizonyítja, hogy Hugh Jackman a világ egyik legjobb pasija

  • 2017. október 12.

Hugh Jackman a mai napon már a 49. születésnapját ünnepli, azonban még mindig (sőt talán egyre inkább) számtalan nő kedvence világszerte, hiszen a tehetséges színész nem csak kedvenc karaktereink bőrében tud felejthetetlenül alakítani, de megállta már a helyét az Oscar-gála házigazdájaként is, mindig nagyon szimpatikus nyilatkozatai vannak, kiegyensúlyozott a magánélete, ráadásul, még mindig nagyon szexi. Azért, hogy az utóbbit bizonyítsuk, össze is állítottunk egy kis galériát!

olvass tovább

Szex és New York pasijai napjainkban - nem fogsz hinni a szemednek

  • 2017. október 08.

A Szex és New York-ot nem csak a csodás ruhák, az örök barátnők, és vicces, időnként kínos történeteik miatt imádtuk, hanem bizony randipartnereik miatt is, akik közül nem csak Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda, hanem mi magunk is alig tudtunk választani időnként. Na de hogy néznek ki manapság? Gondolnád például, hogy a Smith Jerrod-ot alakító színész ma már 46 éves? Máris mutatjuk hogy hogyan festenek régi nagy kedvenceink manapság!

olvass tovább

5 idegesítő férfiszokás

  • 2017. június 30.

Szerte a világban tucatnyi nő álmodozik arról a bizonyos tökéletes hercegről. Azonban előbb-utóbb mindannyian megtapasztaljuk, hogy a leghelyesebb, legcukibb, legrendesebb pasinak is akadnak szörnyen idegesítő tulajdonságai.

olvass tovább

6 klasszikus férfi típus, akibe tuti szerelmes leszel életedben legalább egyszer, de bár ne így lenne

  • 2017. április 30.

Ki tudja, vajon hányszor esünk szerelembe életünk során?! Vannak, akik azt mondják, hogy csak egy igaz szerelem létezik, másoknak meggyőződésük, hogy olyan könnyű bárkit is szeretni, szerelembe esni pedig pillanatok alatt lehet. Ha az utóbbi csoportba tartozók járnak közelebb az igazsághoz, akkor bizony benne van a pakliban, hogy időnként belefutunk (és bele is szeretünk) egy-egy kifejezetten borzasztó pasiba, mondjuk ki: egy igazi seggfejbe.

olvass tovább

6 dolog, amin mi nők halálra aggódjuk magukat, pedig cseppet sem érdekli a férfiakat

  • 2017. március 31.

Az ember mindig aggódik kicsit, amikor próbál a másikra jó benyomást tenni, vagy megfelelni neki, nincs ez másként abban az esetben sem, amikor próbáljuk meghódítani a kiszemelt férfit. Mert bizony ilyenkor rengeteg akadályba lehet ütközni, és ezekből a helyzetekből szeretnénk a lehető legjobban kijönni, ezért előkerül a maximalizmus, és rengeteg dolog miatt kezdünk stresszelni. Teljesen feleslegesen! Ugyanis számunkra ez a 8 dolog élet-halál kérdésnek tűnik, a pasikat viszont cseppet sem érdekli.

olvass tovább

Stílusiskola: 12 outfit a pasid farmerjével

  • 2017. március 28.

Nincs kényelmesebb nadrág a boyfriend jeans-nél – laza és maszkulin, de ugyanolyan jól mutat egy csinos összeállításban, mint egy lezser szett részeként. El kell ismernünk azonban, hogy nem olyan ruhadarab, ami minden holminkhoz passzol, így hoztunk nektek 12 olyan párosítást, amelyben garantáltan tündökölhetsz.

olvass tovább

10 dolog, ami minden pasit kicsinál

  • 2017. március 14.

Ha egy ideje komoly kapcsolatban vagytok már a pároddal, óhatatlanul egymásra agyára mentek időnként, akár olyan dolgokkal is, amiket korábban kifejezetten vonzónak találtatok egymásban. Vannak azonban bizonyos mondatok és magatartásformák, amik garantáltan, kivétel nélkül, minden egyes pasinál kiverik a biztosítékot.

olvass tovább

Értelmező szótár férfinyelvből

  • 2017. február 11.

Rémlik „a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek” duma? A férfiak és nők közötti nyelvi korlát néha tényleg azt a benyomást kelti, hogy más-más bolygóról jöttünk. Szerencsére megtaláltuk a pasik 10 leggyakoribb mondatának jelentését!

olvass tovább

15 mondat, ami minden pasit levesz a lábáról

  • 2017. január 20.

Mi nők imádjuk, ha legyezgetik az egónkat, és szép szavakkal, bókokkal halmoznak el minket. Néha viszonozzuk a gesztust, és ha másként nem is, legalább hízelgő mondatokkal emlékezzünk meg a Valentin-napról. Íme, néhány kedves szó, ami garantáltan minden férfinak jól fog esni.

olvass tovább