Kulcsszó keresés /


10 kép, ami bizonyítja, hogy Harry herceg a királyi család egyik legszexibb tagja

  • 2017. december 09.

Még egészen fiatalok voltak a hercegek, amikor már arról pletykáltunk, hogy melyikük is a jobb pasi: Vilmos vagy Harry? Azóta felnőttek, és az eljegyzést követően Harry is hamarosan oltár elég áll majd Meghan Markle színésznővel. Legyünk őszinték, azért pár női szív biztosan megrepedt a világban a hír hallatára. Hogy annyira azért senki se keseredjen el, most összeállítottunk egy galériát, amiből kiderül, hogy mi bizony a fiatalabb hercegre szavazunk, nem véletlenül.

olvass tovább

5 szuper tipp, hogyan legyél majd a karácsonyi partik sztárja

  • 2017. november 13.

Nos, igen, jó, ha észbe kapsz, mivel nem kell sokat pörgetned már a naptáron az év legfancybb bevetéssorozatáig, csupán szűk másfél hónap, és itt vannak a karácsonyi partik! Persze, az is tök fontos, hogy szenteste mi van otthon rajtad, de aput és anyut már azzal is lenyűgözöd ugye, ha nem mamuszban és pizsamában ülsz majd az ünnepi asztalhoz, szóval az ő véleményük ebben most nem mérvadó. Az alábbi tippek inkább abban fognak segíteni, hogy egy komolyabb ítélőszék előtt is megálld a helyed: a kollégák, a céges partnerek vagy a pasid barátai, sőt, családja előtt! Ha most úgy érzed, hogy idén maximum a grincset tudod legyőzni, kapd össze magad, és fogadd meg a javaslatainkat! Hidd el, tudjuk, miről beszélünk! ;)

olvass tovább

Pasi alapanyag: mindenkiben van?

Listák százai lepik el a világhálót, nyomtatott és elektronikus sajtót, melyek tippeket adnak a „jó”, „megfelelő” vagy „tökéletes” pasi megtaláláshoz. Vajon érdemes nőként ezeknek hinni, ötletet meríteni belőlük? Nincs tökéletes ember, így tökéletes pasi sincsen. Jó és rossz tulajdonságok, szokások vannak, azonban ezeket mindenki maga ítéli meg. Mi van azonban akkor, ha fordul a kocka és a pasik nem tekintik magukat elég jónak?

olvass tovább

Barátság kontra kapcsolat

  • 2017. október 31.

Ha van egy kedves, imádnivaló, odaadó pasid az csodálatos, ezt mindannyian tudjuk, de amikor hosszú ideje nem talál rád a szerelem, egy kedves, imádnivaló, odaadó legjobb fiúbarát ugyanakkor ajándék lehet, sőt talán nagyobb is, hiszen vele nem ér véget a kapcsolatotok egy szakítással. Összeszedtük néhány indokot, amiért egy legjobb barát jobb, mint egy pasi.

olvass tovább

Megbélyegzett szerelem

Nem bírom szó nélkül hagyni azokat a sztereotípiáktól hemzsegő útmutatásokat, melyekben megmondják, hogy kibe érdemes és kibe nem érdemes beleszeretnünk. Egy jófiúba azért ne szeress bele, mert mi van, ha anyámasszonykatonája, egy jó pasiba azért ne, mert biztosan félrelép, egy orvosba meg semmiképpen, mert sosincs otthon; de egy tanárnak meg alacsony a fizetése, hogy eltartson egy családot; a vendéglátósokról nem is beszélve, akik mind alkoholisták vagy drogosok.

olvass tovább

10 kép, ami bizonyítja, hogy Hugh Jackman a világ egyik legjobb pasija

  • 2017. október 12.

Hugh Jackman a mai napon már a 49. születésnapját ünnepli, azonban még mindig (sőt talán egyre inkább) számtalan nő kedvence világszerte, hiszen a tehetséges színész nem csak kedvenc karaktereink bőrében tud felejthetetlenül alakítani, de megállta már a helyét az Oscar-gála házigazdájaként is, mindig nagyon szimpatikus nyilatkozatai vannak, kiegyensúlyozott a magánélete, ráadásul, még mindig nagyon szexi. Azért, hogy az utóbbit bizonyítsuk, össze is állítottunk egy kis galériát!

olvass tovább

Szex és New York pasijai napjainkban - nem fogsz hinni a szemednek

  • 2017. október 08.

A Szex és New York-ot nem csak a csodás ruhák, az örök barátnők, és vicces, időnként kínos történeteik miatt imádtuk, hanem bizony randipartnereik miatt is, akik közül nem csak Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda, hanem mi magunk is alig tudtunk választani időnként. Na de hogy néznek ki manapság? Gondolnád például, hogy a Smith Jerrod-ot alakító színész ma már 46 éves? Máris mutatjuk hogy hogyan festenek régi nagy kedvenceink manapság!

olvass tovább

5 idegesítő férfiszokás

  • 2017. június 30.

Szerte a világban tucatnyi nő álmodozik arról a bizonyos tökéletes hercegről. Azonban előbb-utóbb mindannyian megtapasztaljuk, hogy a leghelyesebb, legcukibb, legrendesebb pasinak is akadnak szörnyen idegesítő tulajdonságai.

olvass tovább

Stílusiskola: 12 outfit a pasid farmerjével

  • 2017. március 28.

Nincs kényelmesebb nadrág a boyfriend jeans-nél – laza és maszkulin, de ugyanolyan jól mutat egy csinos összeállításban, mint egy lezser szett részeként. El kell ismernünk azonban, hogy nem olyan ruhadarab, ami minden holminkhoz passzol, így hoztunk nektek 12 olyan párosítást, amelyben garantáltan tündökölhetsz.

olvass tovább