9 dolog, amit minden pár megtapasztal az első közös nyaralásnál

  • 2017. június 23.

Minden pár életében egyfajta „mérföldkőnek” számít, amikor először indulnak el kettesben nyaralni. És ez egyáltalán nem csak a nőket, a férfiakat is mindig izgalommal tölti el, ők is ugyanolyan várakozással tekintenek e napok elé. Összeszedtük, mi az a 9 dolog, amit párként élhettek meg az első közös nyaralásotok alkalmával.

olvass tovább

A leggyönyörűbb nyári manikűr ötletek

  • 2017. június 18.

Aki nyáron, vagy akár csak egy-egy nyaralás előtt gél lakk, műköröm, vagy sima festett manikűr készíttetésében gondolkodik, mindig nagy dilemma előtt áll. Szolid legyen, vagy rikító, bonyolult mintás vagy egyszerűbb, a bikinihez válasszam, vagy illjen inkább mindenhez? Megértjük a problémát, de segítségként összeválogattunk néhány gyönyörű nyárias manikűrt, amikből kedvetekre válogathattok, inspirálódhattok.

olvass tovább

Az idei nyár legmenőbb fürdőruha trendjei

  • 2017. június 03.

Hivatalosan is megérkezett nyár, ami azt jelenti, hogy itt az ideje egy kis pihenésnek és nyaralásnak. Függetlenül attól, hogy a vakációt tengerparton, tóparton, egy fesztiválon vagy egy nyugodt, csendes kertben képzeled el, egy valamire egészen biztosan szükséged lesz: fürdőruhára! Összegyűjtöttük a szezon legjobb darabajit, hogy egyszerűbb legyen a választás!

olvass tovább

Minden, amire szükséged lehet a tökéletes barna bőrszín eléréséhez

  • 2017. május 27.

Mi sem lehet csábítóbb a nap barnította bőr gondolatánál, abban azonban biztosak vagyunk, hogy megégni senki sem szeret, hiszen ilyenkor a káros következmények mellett a fájdalommal is szembe kell nézni. Azért, hogy mindezt elkerüljétek, összegyűjtöttük azokat a termékeket, amelyekre mindenképpen szükségetek lehet, amikor napozni indultok, vagy egyszerűen csak tudjátok, hogy hosszabb ideig fogtok napon tartózkodni.

olvass tovább

10 kényelmes és stílusos outfit repüléshez

Végre itt van a tavasz, amire olyan rég vártunk (tele hosszú hétvégékkel), ráadásul már a nyárra, és a jól megérdemelt nyaralásokra sem kell sokat várnunk. A sokszor kifejezetten kedvező árú repjegyeknek köszönhetően egyre inkább megéri a hosszú busz és autóutak helyett inkább a repülést választani. Legyen a célállomás egy szomszédos országban, vagy kifejezetten távol, mindenképpen érdemes kényelmes ruhákat választani az utazáshoz. Mindemellett természetesen az a legjobb, ha a repüléshez választott outfitünk stílusos is, így ehhez hoztunk most 10 inspiráló ötletet.

olvass tovább

Top35: csodás képek a mindig lenyűgöző New York-ról

New York, a város, amely sosem alszik, emberek millióinak álma, az amerikai filmek és sorozatok kedvenc helyszíne, és megannyi dal ihletője. Erről a hatalmas, pezsgő, karizmatikus városról készült képgalériámat ajánlom mindenkinek, aki valaha is el szeretett volna, vagy el szeretne utazni New Yorkba, azoknak, akik már jártak ott, és szeretnének nosztalgiázni, illetve mindazoknak, akiknek hiányzik már a napsütés, a nyár, és a gondtalan sétálgatások egy magával ragadó nagyvárosban.

olvass tovább