Kulcsszó keresés /


9 dolog, amit minden pár megtapasztal az első közös nyaralásnál

  • 2017. június 23.

Minden pár életében egyfajta „mérföldkőnek” számít, amikor először indulnak el kettesben nyaralni. És ez egyáltalán nem csak a nőket, a férfiakat is mindig izgalommal tölti el, ők is ugyanolyan várakozással tekintenek e napok elé. Összeszedtük, mi az a 9 dolog, amit párként élhettek meg az első közös nyaralásotok alkalmával.

olvass tovább

A leggyönyörűbb nyári manikűr ötletek

  • 2017. június 18.

Aki nyáron, vagy akár csak egy-egy nyaralás előtt gél lakk, műköröm, vagy sima festett manikűr készíttetésében gondolkodik, mindig nagy dilemma előtt áll. Szolid legyen, vagy rikító, bonyolult mintás vagy egyszerűbb, a bikinihez válasszam, vagy illjen inkább mindenhez? Megértjük a problémát, de segítségként összeválogattunk néhány gyönyörű nyárias manikűrt, amikből kedvetekre válogathattok, inspirálódhattok.

olvass tovább

Az idei nyár legmenőbb fürdőruha trendjei

  • 2017. június 03.

Hivatalosan is megérkezett nyár, ami azt jelenti, hogy itt az ideje egy kis pihenésnek és nyaralásnak. Függetlenül attól, hogy a vakációt tengerparton, tóparton, egy fesztiválon vagy egy nyugodt, csendes kertben képzeled el, egy valamire egészen biztosan szükséged lesz: fürdőruhára! Összegyűjtöttük a szezon legjobb darabajit, hogy egyszerűbb legyen a választás!

olvass tovább

Minden, amire szükséged lehet a tökéletes barna bőrszín eléréséhez

  • 2017. május 27.

Mi sem lehet csábítóbb a nap barnította bőr gondolatánál, abban azonban biztosak vagyunk, hogy megégni senki sem szeret, hiszen ilyenkor a káros következmények mellett a fájdalommal is szembe kell nézni. Azért, hogy mindezt elkerüljétek, összegyűjtöttük azokat a termékeket, amelyekre mindenképpen szükségetek lehet, amikor napozni indultok, vagy egyszerűen csak tudjátok, hogy hosszabb ideig fogtok napon tartózkodni.

olvass tovább

10 kényelmes és stílusos outfit repüléshez

Végre itt van a tavasz, amire olyan rég vártunk (tele hosszú hétvégékkel), ráadásul már a nyárra, és a jól megérdemelt nyaralásokra sem kell sokat várnunk. A sokszor kifejezetten kedvező árú repjegyeknek köszönhetően egyre inkább megéri a hosszú busz és autóutak helyett inkább a repülést választani. Legyen a célállomás egy szomszédos országban, vagy kifejezetten távol, mindenképpen érdemes kényelmes ruhákat választani az utazáshoz. Mindemellett természetesen az a legjobb, ha a repüléshez választott outfitünk stílusos is, így ehhez hoztunk most 10 inspiráló ötletet.

olvass tovább