Kulcsszó keresés /


Szükség van a szerelemre

  • 2017. január 15.

Ben Lamberty, New York-i fotográfus, készített néhány random fotót érzelmes csókot váltó emberekről. Közülük nem mindegyik volt valódi pár, azonban a szenvedély erejét tökéletesen tükrözik a képek. Nézzétek meg!

olvass tovább

15 csodálatos fotó a téli New York-ról

Mind a mai napig hálás vagyok a sorsnak, amiért nyáron lehetőségem volt megcsodálni és megtapasztalni a nyüzsgő, színes, sosem alvó város, New York szépségét. Azonban véleményem szerint annak ellenére, hogy a tavasz, nyár és ősz azok az évszakok, amelyek igazán gyönyörű képeket képesek festeni körénk, egy valóban szép város télen lehet csak igazán lenyűgöző. Amikor hó borítja az utcákat és az épületeket, a napfény megcsillan a jégen, az emberek kipirosodott arccal sétálnak az utcán, és megjelennek a karácsonyi fények. Éppen ezért összegyűjtöttem 15 csodálatos képet, amelyek télen készültek, New York utcáin.

olvass tovább

A Szex és New York híres exei, akikről majdnem megfeledkeztünk

A legjobb TV-sorozatok elérik, hogy mi, nézők úgy érezzük, szereplői vagyunk fantáziaviláguknak. Sőt, évekkel a sorozat vége után is újranézzük az epizódokat, újra a karakterrel érzünk, és értük izgulunk. A Szex és New York egy olyan kivételes alkotás, amelyre még ma, 12 évvel az utolsó rész után is szívesen emlékszünk vissza.

olvass tovább

10 dolog, amit filmeknek és sorozatoknak köszönhetően gondolhatunk New York-ról

New York, a város, amely sosem alszik, a divat egyik központja, kultúrák, nemzetek kavalkádja. A hely, ahol az emberek ereiben vér helyett valószínűleg már inkább kávé csorog. Egy olyan metropolisz, mely sokak számára csak hőn áhított álom, ám közel 10 millió ember számára otthon. Megszámlálhatatlanul sok film és sorozat játszódik ebben a pezsgő amerikai nagyvárosban, ennek köszönhetően rengeteg mindent tudhatunk meg a város mindennapjairól, amiket többnyire azért nem árt kellő kritikai érzékkel kezelni.

olvass tovább

Így sajátítsd el a New York-iak stílusát

Úgy gondolom, sokan – de én biztosan – irigyeljük a New York-i nők lezser megjelenését. Ez persze nem véletlen, hiszen öltözékük mindig alkalomhoz illő, minimalista, de mégis pont elég. Következzen nyolc szuper trükk, amit megtanulhatunk a nőktől a Nagy Almából.

olvass tovább

A női nem a tehetség legnagyobb kiaknázatlan lelőhelye az egész világon - Isten éltesse Hillary Clinton-t!

1947. október 26-án született Chicago-ban. 1993 és 2001 között volt Bill Clinton oldalán az Egyesült Államok First Lady-je, majd 2001 és 2009 között New York állam szenátora, 2009-től 2013-ig pedig az Obama kormány külügyminisztere. 2008-ban indult először az elnökválasztáson, de kiesett. Idén azonban ismét indul az elnökségért, és júliusban hivatalosan is megválasztották a Demokrata Párt elnökjelöltjének. Így ő lett az Egyesült Államok első női elnökjelöltje, és jó eséllyel ő lesz az első női elnök is, hiszen a vitákat Donald Trump-pal szemben rendre megnyerte. Hillary Clinton ma ünnepli 69. születésnapját. Isten éltesse őt!

olvass tovább